Zondag van de maand

Over dit evenement

Categorie
Sociaal evenement
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
27 nov. 2022 14:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Informatiemiddag over verkrijgbare sets voor een noodreparatie aan een lekke band.

Ooit op een zaterdagmiddag of een zondag op een verlaten plek langs de weg gestaan met een lekke motorband? Of in the middle of nowhere? Midden in Moskou in de stromende regen?

Dan heb je waarschijnlijk ervaren dat het heel lastig is om dat probleem op korte termijn op te lossen, want motorzaken zijn op die momenten gesloten of onvindbaar.

Er zijn tegenwoordig verschillende sets in de handel die het in veel gevallen mogelijk maken om een noodreparatie uit te voeren zodat je in ieder geval weer verder kunt. Er is een pakket dat met een soort veter werkt en er is er eentje die het gat afdicht met een rubberen paddenstoel. Wij informeren je over deze twee verschillende sets en demonstreren met een heuse lekke band hoe je met allebei een (tijdelijke) reparatie uitvoert.
Naast een leerzame ook een gezellige middag voor leden en niet-leden met natuurlijk weer lekkere hapjes! Een ideale gelegenheid om je motorbelevenissen  van het afgelopen motorseizoen te delen met je motormaten. Partners zijn ook welkom!

Voor de organisatie is het i.v.m. de benodigde hoeveelheid lekkernijen handig om vooraf te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Daarom het vriendelijke verzoek om je vooraf aan te melden vóór zaterdag 26 november via de site of een mailtje sturen naar Johnvisser50@outlook.com.
Het clubhuis gaat een ½-uur voor aanvang van de presentatie open.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen