Het ontstaan van MotorClub ASOM

MC ASOM is in 1971 ontstaan uit een klein groepje vrienden die het leuk vonden om samen met elkaar te toeren en wedstrijden te bezoeken. De eerste meetings werden gehouden in het toenmalige Café “Het Witte Huis” in Duiven. Door de jaren hebben steeds meer motorliefhebbers zich aangesloten bij de club en is het ledenbestand inmiddels gegroeid tot circa 100 actieve leden. MC ASOM is momenteel gehuisvest  op ons "Thuishonk" aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar.

De naam ASOM staat voor :  Allemaal Stapel Op Motorrijden.

Wat is er te doen bij MC ASOM

MC ASOM organiseert minimaal 15 reguliere toerritten per jaar. Daarnaast worden er minimaal 2 ritten over meerdere dagen georganiseerd (Eikel-Bitch weekend en Mega Monster tocht) en wordt er - bij voldoende animo - minimaal één keer per jaar een buitenlandse trip van circa 1 week ingepland. Daarnaast organiseren onze "pensionados"  enkele keren per jaar door de week  leuke "uitjes". Hier kun je ook als je nog niet gepensioneerd bent en indien je door de week tijd hiervoor hebt natuurlijk ook meerijden. Ook organiseert MC ASOM  verschillende evenementen, zoals een klassiekerrit, de Belfjorrit, een "Social Evening" en zondagmiddagactiviteiten, waarbij vaak wordt ingegaan op buitenlandse reizen van clubleden en het uitwisselen van ervaringen. Voor de uitgebreide kalender verwijzen wij u dan ook graag verder naar onze “Toerritten & Evenementen" die u elders op deze website vindt.

De leden

MC ASOM is een club, waar alle motorrijders welkom zijn die onze gezamenlijke passie het motorrijden of zaken die daarmee samenhangen delen.  Omdat de club in Zevenaar zijn "thuisbasis" heeft, richten we ons natuurlijk wel op motorrijders in/uit de Liemerse gemeenten. Ons ledenbestand bestaat dan ook grotendeels uit motorrijders die woonachtig zijn in deze regio, maar ook zijn er motorrijders tot ver buiten de Liemers betrokken bij de vereniging. Onze leden variëren van “jong naar oud”, van “groot naar klein” en van “rijder naar bijrijder”, maar we zijn Allemaal Stapel Op één ding ... Motorrijden !

En niet te vergeten ons clubhuis

MC ASOM heeft een fantastisch eigen "thuishonk", waar we als leden heel erg trots op zijn. Het was een voormalig bedrijfslaboratorium en is ons in 1993 geschonken mits we het zelf demonteerden en ophaalden. Van hier uit vertrekt elke toerrit en ook worden hier de speciale evenementen gehouden en (leden)vergaderingen georganiseerd. Na eerst een heerlijke kop koffie te hebben genuttigd, starten wij er onze tochten. Na afloop van de rit is de mogelijkheid aanwezig nog even samen te komen en onder het genot van een kop koffie, een drankje of een warme hap nog even de route te evalueren.

Ook is het clubhuis elke vrijdag open van 21.00 tot circa 1.00 uur. Er kan dan onder het genot van een drankje gezellig gepraat worden met andere motorliefhebbers over alles wat met motoren te maken heeft.

Het alleen rijden beu ?

Wilt u een keertje meerijden of de sfeer proeven tijdens onze wekelijkse vrijdagse  clubavond? Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom. Wellicht handig dat u even laat weten aan een van de bestuursleden dat u komt. De bestuursleden van onze club kunnen u eventueel ook voorzien van de nodige informatie. Hopelijk tot ziens......

Evenementen MC-ASOM

25
aug.
Eikel Bitch Weekend 2017
  • Toerrit - alleen voor MC-ASOM leden
  • Sassor hotel in D-35088 Dodenau (Battenberg)
26
aug.
Dutch Motorcycle festival 2017
  • Evenement
  • Vliegveld Twenthe: Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede
30
aug.
PP Rit
  • PP-Ritten
  • MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar
2
sep.
Belfjorrit 2017
  • Sociaal evenement
  • MC-Asom, Edisonstraat 3, Zevenaar
3
sep.
Lekkere bochten rit 2017
  • Toerrit - Asomrit openbare Rit voor iedereen

Actueel nieuws

Nadere info Meet & Greet (10 september) toegevoegd

Op 10 september aanstaande gaan we weer een kijkje nemen bij een andere motorclub en rijden we mee met BMAC in Borculo. de Op de site is de ...


Eerste Ordonans - Jaargang 1, nummer 1

Eerste Ordonans - Jaargang 1, nummer 1

Bij het onderdeel "Clubverhalen"  is heet eerste clubblad van MC-ASOM ...


Artikelen Krant Klassieker rit 2017

Artikelen Krant Klassieker rit 2017

Zaterdag 5 augustus is de klassiekerrit verreden. Deze rit is bij verschillende ...


Gevraagd: Motor verkeersregelaars voor wielerevenement “Ronde van de Achterhoek”

Gevraagd: Motor verkeersregelaars voor wielerevenement “Ronde van de Achterhoek”

De “Ronde van de Achterhoek” is een wielerwedstrijd die wordt gehouden op zondag ...


Vooraankondiging en hulp gevraagd bij ASOM/BELFJOR RIT, zaterdag 2 september 2017, tijd 15.00 uur

Vooraankondiging en hulp gevraagd bij ASOM/BELFJOR RIT, zaterdag 2 september 2017, tijd 15.00 uur

Zaterdag 2 september organiseert MC ASOM in samenwerking met Zorgboerderij De ...


Motorclub ASOM is aangesloten bij KNMV en LOOT en conformeert zich aan de doelstellingen van deze verenigingen. Een aantal van onze activiteiten worden regelmatig in de regionale pers gepubliceerd, tegelijkertijd worden op de site al onze motorclub activiteiten kenbaar gemaakt. Voor meer informatie klik op onderstaand logo.

loot.png
lidvanknmv.jpg
e-Boekhouden.nl