Het ontstaan van MotorClub ASOM

MC ASOM is in 1971 ontstaan uit een klein groepje vrienden die het leuk vonden om samen met elkaar te toeren en wedstrijden te bezoeken. De eerste meetings werden gehouden in het toenmalige Café “Het Witte Huis” in Duiven. Door de jaren hebben steeds meer motorliefhebbers zich aangesloten bij de club en is het ledenbestand inmiddels gegroeid tot circa 100 actieve leden. MC ASOM is momenteel gehuisvest  op ons "Thuishonk" aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar.

De naam ASOM staat voor :  Allemaal Stapel Op Motorrijden.

Wat is er te doen bij MC ASOM

MC ASOM organiseert minimaal 15 reguliere toerritten per jaar. Daarnaast worden er minimaal 2 ritten over meerdere dagen georganiseerd (Eikel-Bitch weekend en Mega Monster tocht) en wordt er - bij voldoende animo - minimaal één keer per jaar een buitenlandse trip van circa 1 week ingepland. Daarnaast organiseren onze "pensionados"  enkele keren per jaar door de week  leuke "uitjes". Hier kun je ook als je nog niet gepensioneerd bent en indien je door de week tijd hiervoor hebt natuurlijk ook meerijden. Ook organiseert MC ASOM  verschillende evenementen, zoals een klassiekerrit, de Belfjorrit, een "Social Evening" en zondagmiddagactiviteiten, waarbij vaak wordt ingegaan op buitenlandse reizen van clubleden en het uitwisselen van ervaringen. Voor de uitgebreide kalender verwijzen wij u dan ook graag verder naar onze “Toerritten & Evenementen" die u elders op deze website vindt.

De leden

MC ASOM is een club, waar alle motorrijders welkom zijn die onze gezamenlijke passie het motorrijden of zaken die daarmee samenhangen delen.  Omdat de club in Zevenaar zijn "thuisbasis" heeft, richten we ons natuurlijk wel op motorrijders in/uit de Liemerse gemeenten. Ons ledenbestand bestaat dan ook grotendeels uit motorrijders die woonachtig zijn in deze regio, maar ook zijn er motorrijders tot ver buiten de Liemers betrokken bij de vereniging. Onze leden variëren van “jong naar oud”, van “groot naar klein” en van “rijder naar bijrijder”, maar we zijn Allemaal Stapel Op één ding ... Motorrijden !

En niet te vergeten ons clubhuis

MC ASOM heeft een fantastisch eigen "thuishonk", waar we als leden heel erg trots op zijn. Het was een voormalig bedrijfslaboratorium en is ons in 1993 geschonken mits we het zelf demonteerden en ophaalden. Van hier uit vertrekt elke toerrit en ook worden hier de speciale evenementen gehouden en (leden)vergaderingen georganiseerd. Na eerst een heerlijke kop koffie te hebben genuttigd, starten wij er onze tochten. Na afloop van de rit is de mogelijkheid aanwezig nog even samen te komen en onder het genot van een kop koffie, een drankje of een warme hap nog even de route te evalueren.

Ook is het clubhuis elke vrijdag open van 21.00 tot circa 1.00 uur. Er kan dan onder het genot van een drankje gezellig gepraat worden met andere motorliefhebbers over alles wat met motoren te maken heeft.

Het alleen rijden beu ?

Wilt u een keertje meerijden of de sfeer proeven tijdens onze wekelijkse vrijdagse  clubavond? Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom. Wellicht handig dat u even laat weten aan een van de bestuursleden dat u komt. De bestuursleden van onze club kunnen u eventueel ook voorzien van de nodige informatie. Hopelijk tot ziens......

Evenementen MC-ASOM

22
jan
Clubavond - vrijdag 22 januari 2021
  • Clubavond
  • MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar
29
jan
Clubavond - vrijdag 29 januari 2021
  • Clubavond
  • MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar
5
feb
Nieuwjaarsreceptie MC-ASOM
  • Sociaal evenement
  • MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar
26
feb
Algemene Ledenvergadering (ALV 2021)
  • Evenement
  • MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar
7
mrt
Kouwe Klauwentocht 2021
  • Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
  • MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Actueel nieuws

KNMV - Verhuisbericht, coronanieuws en een save the date!

KNMV - Verhuisbericht, coronanieuws en een save the date!

Wanneer je deze link volgt, lees je de KNMV Nieuwsbrief van 16 december 2020. Je...


Corona en Clubhuisbezoeken - Aanpassingen miv 15 december

Corona en Clubhuisbezoeken - Aanpassingen miv 15 december

Na de toespraak van onze minister president van 14 december zijn we weer terug...


Alle toerritten van de club zijn tot eind januari 2021 afgelast

Alle toerritten van de club zijn tot eind januari 2021 afgelast

Leidend in de handelwijze rond het coronavirus is het algemene artikel Corona en...


Motorclub ASOM is aangesloten bij KNMV en LOOT en conformeert zich aan de doelstellingen van deze verenigingen. Een aantal van onze activiteiten worden regelmatig in de regionale pers gepubliceerd, tegelijkertijd worden op de site al onze motorclub activiteiten kenbaar gemaakt. Voor meer informatie klik op onderstaand logo.

loot.png
lidvanknmv.jpg
e-Boekhouden.nl