Nieuws

Motor oordoppen - Motor In-ears aanbieding

Geachte motorliefhebber,

Met het nazomerseizoen in volle gang, willen wij Eartech gehoorbescherming u graag een exclusieve aanbieding presenteren voor u en de leden van uw motorclub.
Onze passie bij Eartech gehoorbescherming is om hoogwaardige gehooroplossingen te bieden die uw motorrijervaring naar een nieuw niveau tillen. Of u nu op zoek bent naar comfortabele otoplastieken of geavanceerde motor in-ear systemen, we hebben producten die perfect passen bij uw behoeften.

We voeren 2 modellen: Eartech motor vanaf € 85,--  en Eartech In Ear Motor € 290,--

Nazomer Aanbieding voor Otoplastieken:
Gedurende deze nazomerperiode bieden wij onze gewaardeerde klanten een speciale deal aan. Bij aankoop van otoplastieken voor motorrijders, ontvangt u niet alleen op maat gemaakte gehoorbescherming van de hoogste kwaliteit, maar als uw bestelling voor vijf personen of meer is, bieden wij u ook een exclusieve bonus. Wanneer u met een groep van meer dan vijf personen bestelt, nemen wij de voorrijdkosten voor onze rekening, als een gebaar van waardering voor uw keuze voor Eartech gehoorbescherming.

Ons Aanbod:
Op maat gemaakte otoplastieken, specifiek ontworpen voor motorrijders. Tijdens uw rit bent u beschermd tegen hinderlijke windruis, maar omgevingsgeluid blijft behouden dankzij het Eartech filtersysteem.
Geavanceerde in-ear systeem met professionele audio-ervaring tijdens het rijden. Aan te sluiten op uw mobiele telefoon voor bijvoorbeeld muziek, intercom of navigatie.
Nazomer Aanbieding: beursprijzen en geen voorrijdkosten (€40,--) voor groepsbestellingen van meer dan vijf personen.
Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van deze nazomer aanbieding. Neem contact met ons op via tel: 030-6963433 of info@eartech.nl om uw bestelling te plaatsen, vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een aanmeetsessie bij u op de motorclub.

Bedankt dat u Eartech gehoorbescherming heeft gekozen als uw partner voor hoogwaardige gehooroplossingen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Eartech – www.eartech.nl

030  6963433
Miranda.grinwis@eartech.nl
www.eartech.nl
https://www.facebook.com/oordoppenopmaat
https://www.instagram.com/eartech.nl/
https://www.linkedin.com/nhome/?trk

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen