Motor gedoe van anderen

Hieronder krijg je bijna dagelijks updates vanuit het secretariaat. Daar worden met grote regelmaat berichten ontvangen. Sommige daarvan zijn mogelijk interessant voor MC ASOM-leden en daarom worden ze hier geplaatst. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor de uitwerking van die evenementen. Na afloop van de gebeurtenis, wordt de advertentie weer verwijderd.

========================================================================================

Bekijk de nieuwsbrief in je browser


Horizon Motor Reizen - seizoen 2019

Beste , 

1 november, de herfst is nu definitief ingezet, we hebben al een paar koude dagen gehad en ook onze laatste groepsreis naar Marokko loopt op haar einde. Tijd om vooruit te kijken naar 2019.
Er is het nodige gebeurd in 2018 en met de overname van OK-Motorreizen breiden we verder uit naar Midden- en Oost-Europa om jou van een nog breder pakket aan reizen te kunnen voorzien. Daarnaast zullen we in 2019 alle KNMV reizen volledig verzorgen. Daarmee komt de brochure van 2019 op maar liefst 200 pagina's motorreis plezier! Ik hoop maar dat hij bij je door de brievenbus past.
De digitale brochure is inmiddels gereed en de papieren brochures worden momenteel gedrukt en zijn klaar voor de presentatie van 24 en 25 november (zie hieronder). Alvast veel leesplezier en hopelijk tot 24 november in Den Bosch of 25 november in Sint Jacobiparochie.

Team Horizon Motor Reizen

Nieuw in 2019

In 2019 breiden wij ons programma nog verder uit met de overname van OK-Motorreizen. Hierdoor zullen reizen door Midden- en Oost-Europa en de Balkan, samen met nog 2 themareizen naar Santiago-de-Compostella en de invasiestraden in Normandië toegevoegd worden aan ons programma. Deze nieuwe bestemmingen staan alle in onze nieuwe brochure en op onze website vermeld.
Zin om in eigen land te blijven? Individueel is de Friese Elfstedentocht te boeken. Ook zullen wij in 2019 alle KNMV groepsreizen volledig verzorgen; van de openingstoer, de kennismakingstoer, de midweektoer,  de Marokko rondreis, de Dirty Roads, tot aan de herfsttinten toer toe.

Brochure seizoen 2019

De digitale brochure voor seizoen 2019 is inmiddels te downloaden op onze website.  Ook kun je natuurlijk de nieuwe brochure 2019 per post kosteloos aanvragen. Deze zal dan rond 5 december bij je op de mat vallen.

Gratis brochure 2019 aanvragen

Beurzen en promotiedagen

Ook in 2019 is Horizon Motor Reizen aanwezig op diverse beurzen waar je persoonlijk contact met ons kunt maken.  Als eerste contactmoment staat de presentatie van de nieuwe brochure op de planning. Een overzicht van alle beurs- en promotiedata:

Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor de actuele data bij jouw in de buurt!

Groepsreis Special 2019

Zoals inmiddels elk jaar hebben we ook voor 2019 een groepsreis special gemaakt. Deze keer gaan we met vlucht en transport naar het overweldigende Roemenië. Naast haar oerbossen, vele natuurparken en het kasteel van Dracula kent dit land ook prachtige motorwegen. Wat dacht je van de Transfăgărășan en de Transalpina. Beide behoren tot de mooiste passen van Europa. Kijk snel verder op onze website voor meer informatie en wacht niet te lang met boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Groepsreis Roemenië special 2019

ij hopen je ook in 2019 weer te verwelkomen op één van onze groepsreizen, merkreizen, individuele reizen of trainingen. 

Team Horizon Motor Reizen

Www.horizonmotorreizen.nl

========================================================================================