Motor gedoe van anderen

Hieronder krijg je bijna dagelijks updates vanuit het secretariaat. Daar worden met grote regelmaat berichten ontvangen. Sommige daarvan zijn mogelijk interessant voor MC ASOM-leden en daarom worden ze hier geplaatst. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor de uitwerking van die evenementen. Na afloop van de gebeurtenis, wordt de advertentie weer verwijderd.

========================================================================================

========================================================================================

BazenDeHollandseMotorbeurs.jpg

                                                          PERSBERICHTGroningen, september 2018
NIEUWE MOTORBEURS in Holland
Afgelopen woensdag werd er een toast uitgebracht op een nieuw evenement in Expo Haarlemmermeer:
Dé Hollandse Motorbeurs!
Op 16,17 en 18 november 2018 zal in Expo Haarlemmermeer de eerste editie worden gehouden van Dé Hollandse Motorbeurs, ofwel “Amsterdam Motorbike Show” zoals het door sommigen al wordt genoemd. Na ruim 20 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs te hebben georganiseerd, is de organisatie door verschillende relaties gevraagd om ook een vergelijkbare motorbeurs te organiseren in het westen van het land. Een interessante gedachte waar de organisatie samen met Libéma, de partner in de TT-Hall in Assen, een vervolg aan heeft gegeven.
Libéma is ook eigenaar van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, onder de rook van Amsterdam. Het is een moderne locatie van ruim 20.000 m2, zeer centraal gelegen in het westen en goed bereikbaar vanuit alle richtingen via de A4, A5 en A9. Ook beschikt het complex over een grote parkeergelegenheid direct bij de hal, genoeg redenen voor de organisatie om voor deze locatie te kiezen.
Het weekend van 16,17 en 18 november is het 3e weekend waarin traditioneel de MotoRai werd gehouden en waarin veel nieuwigheden aan het publiek werden getoond. Tevens een goede periode voor veel aanbiedingen en leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Mooie beursaanbiedingen zullen er dan ook zeker zijn. Vanwege het weekend, de periode in het jaar, de locatie en de centrale plek in Noord- en Zuid-Holland (met 471.378 motorrijders!!), heeft de motorbranche Dé Hollandse Motorbeurs omarmd.
Inmiddels is de aanmeldingsperiode voor standhouders gestart en zijn er al veel inschrijvingen uit Nederland en zelfs Duitsland. De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers/tassen, helmen, gereedschap, accessoires, merchandise, verhuur van motoren, verzekeringen, gehoorbescherming, leer, titanium race onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen! Ook diverse (merken)clubs zullen deelnemen aan het evenement om leden te treffen en zich aan het motorpubliek te presenteren.
Voor meer informatie, tickets of deelname aan de beurs verwijzen we u graag naar www.dehollandsemotorbeurs.nl. Het laatste nieuws is ook te volgen via Twitter (@motorbeursholl) en Facebook (www.facebook. com/dehollandsemotorbeurs)
Bij de foto:
Directeur van Expo Haarlemmermeer, Frank Duller (r) en beursmanager Paul van Put (l) van Organisatiebureau Fremar, heffen het glas op het nieuwe evenement: Dé Hollandse Motorbeurs. Motor Service Hoofddorp
zorgde voor de passende entourage.
Note: De bijgevoegde foto kunt u rechtenvrij gebruiken bij publicatie van dit persbericht.


Dé Hollandse Motorbeurs in 't kort:
Evenement : Dé Hollandse Motorbeurs
Data : 16, 17 en 18 november 2018

Dé Hollandse Motorbeurs
Locatie

: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (gelegen aan de N205)

Openingstijden                       : vrijdag 16 november :    18.00 - 22.00 uur
: zaterdag 17 november : 10.00 - 18.00 uur
: zondag 18 november :    10.00 - 18.00 uur


Toegangsprijs

: Volwassenen                         €12.00
: 65+-ers                                  €  6.00
: kinderen t/m 12 jaar                 gratis         


Organisatie
Website
: Organisatiebureau Fremar b.v.
: www.dehollandsemotorbeurs.nl
Twitter: @motorbeursholl
Facebook: facebook.com/dehollandsemotorbeurs

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, tel.: 050-577 69 40 of e-mail: info@dehollandsemotorbeurs.nl

Bekijk de nieuwsbrief in je browser


Horizon Motor Reizen - seizoen 2019


Beste , 

1 november, de herfst is nu definitief ingezet, we hebben al een paar koude dagen gehad en ook onze laatste groepsreis naar Marokko loopt op haar einde. Tijd om vooruit te kijken naar 2019.
Er is het nodige gebeurd in 2018 en met de overname van OK-Motorreizen breiden we verder uit naar Midden- en Oost-Europa om jou van een nog breder pakket aan reizen te kunnen voorzien. Daarnaast zullen we in 2019 alle KNMV reizen volledig verzorgen. Daarmee komt de brochure van 2019 op maar liefst 200 pagina's motorreis plezier! Ik hoop maar dat hij bij je door de brievenbus past.
De digitale brochure is inmiddels gereed en de papieren brochures worden momenteel gedrukt en zijn klaar voor de presentatie van 24 en 25 november (zie hieronder). Alvast veel leesplezier en hopelijk tot 24 november in Den Bosch of 25 november in Sint Jacobiparochie.

Team Horizon Motor Reizen

Nieuw in 2019

In 2019 breiden wij ons programma nog verder uit met de overname van OK-Motorreizen. Hierdoor zullen reizen door Midden- en Oost-Europa en de Balkan, samen met nog 2 themareizen naar Santiago-de-Compostella en de invasiestraden in Normandië toegevoegd worden aan ons programma. Deze nieuwe bestemmingen staan alle in onze nieuwe brochure en op onze website vermeld.
Zin om in eigen land te blijven? Individueel is de Friese Elfstedentocht te boeken. Ook zullen wij in 2019 alle KNMV groepsreizen volledig verzorgen; van de openingstoer, de kennismakingstoer, de midweektoer,  de Marokko rondreis, de Dirty Roads, tot aan de herfsttinten toer toe.

Brochure seizoen 2019

De digitale brochure voor seizoen 2019 is inmiddels te downloaden op onze website.  Ook kun je natuurlijk de nieuwe brochure 2019 per post kosteloos aanvragen. Deze zal dan rond 5 december bij je op de mat vallen.

Gratis brochure 2019 aanvragen

Beurzen en promotiedagen

Ook in 2019 is Horizon Motor Reizen aanwezig op diverse beurzen waar je persoonlijk contact met ons kunt maken.  Als eerste contactmoment staat de presentatie van de nieuwe brochure op de planning. Een overzicht van alle beurs- en promotiedata:

Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor de actuele data bij jouw in de buurt!

Groepsreis Special 2019

Zoals inmiddels elk jaar hebben we ook voor 2019 een groepsreis special gemaakt. Deze keer gaan we met vlucht en transport naar het overweldigende Roemenië. Naast haar oerbossen, vele natuurparken en het kasteel van Dracula kent dit land ook prachtige motorwegen. Wat dacht je van de Transfăgărășan en de Transalpina. Beide behoren tot de mooiste passen van Europa. Kijk snel verder op onze website voor meer informatie en wacht niet te lang met boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Groepsreis Roemenië special 2019
Wij hopen je ook in 2019 weer te verwelkomen op één van onze groepsreizen, merkreizen, individuele reizen of trainingen. 

Team Horizon Motor Reizen

Www.horizonmotorreizen.nl