Motor gedoe van anderen

Hieronder krijg je bijna dagelijks updates vanuit het secretariaat. Daar worden met grote regelmaat berichten ontvangen. Sommige daarvan zijn mogelijk interessant voor MC ASOM-leden en daarom worden ze hier geplaatst. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor de uitwerking van die evenementen. Na afloop van de gebeurtenis, wordt de advertentie weer verwijderd.

=========================================================================

==================================================================================================================================================================================

28 april 2019, 7e RAM Lenterit.

Motorclub RAM Raalte nodigt je uit voor deelname aan de door haar georganiseerde Lenterit, deze rit is aangemeld bij KNMV en LOOT.

Je kunt kiezen tussen 150 of 225 kilometer, beide routes gaan richting Twente, voor beide afstanden is een koffie/lunchstop ingepland.
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 en is inclusief een kop koffie bij de start, je kunt starten tussen 09.00 en 12.00 uur.

Bij voorinschrijving d.m.v. het terugmailen van ingevuld LOOT en/of KNMV inschrijfformulier (zie bijlage1 en 2), aan toercommissie@ramraalte.nl
zenden we de route, inclusief track en inschrijfnummer toe. Je kunt de route eventueel aanpassen voor je eigen toestel, en thuis in je GPS zetten
met als voordeel dat de route ergens anders opgepakt kan worden of vanaf de koffiestop gereden kan worden.

Het inschrijfgeld van € 6,00 kan zondag o.v.v. naam en inschrijfnummer worden voldaan aan de inschrijftafel bij,
Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 11, 8102 EL in Raalte.
Overmaken kan ook op: NL62 RABO 0354.5345.21  t.n.v. R.A.M. o.v.v. naam en inschrijfnummer.

De route is als GDB bestand beschikbaar voor Garmin, daarnaast is er ook een GPX bestand voor o.a. TomTom, en de tracks van de routes,
waarmee je GPS toestel zelf de route kan berekenen.
Als je naast de route ook de waypoints, die onder Favorieten staan, in je GPS importeert, dan zie je onderweg de locaties van de pauzeplaatsen op
het scherm verschijnen. Het is belangrijk dat je herberekening uitschakelt omdat bij bewust of onbewust afwijken van de route je GPS een nieuwe
route gaat berekenen, en daarbij meestal de wat grotere wegen kiest.
Benzinepompen zijn er genoeg aan de route te vinden.


E-mail: toercommissie@ramraalte.nl

Privacybeleid

===========================================================================================================Motorclub Keizer Karel organiseert op zondag 28 april 

de 33e Marikenrit.

De start is van 9-11.00 u in de zaal van De Markies, Graafseweg 600, Alverna (Wijchen)
De route is beschikbaar als gpx-bestand meer informatie haysmits@gmail.com of 06 4030 9395


De route voert grotendeels door oost Noord-Brabant, de kop van Limburg en een stukje Duitsland.
De lengte is 190 km. De route voert ons langs de fraaie Kraayenbergse plassen, door de Brabantse Peel, naar de Bosser Heide in Noord-Limburg waar we bij Well de grens oversteken.
De bochtige weg van Weeze naar Siebengewald is altijd genieten. Langs het Reichswald en dan komen we bij Wyler waar we de grens weer oversteken.
Het eindpunt is in Groesbeek.

Als je van bossen, bomen en groene wegen houdt mag je deze rit niet missen. Geen kort draaiwerk maar ook geen lange rechte stukken. Gewoon lekker toeren.
Onderweg heb je tijd genoeg voor een hapje of een drankje op een van de vele terrasjes.

Doe mee!

Als je voorkomt in ons e-mailbestand  kun je vooraf de route opvragen.
In de week vóór de rit gaan we de route nog eens controleren. Op vrijdag of zaterdag wordt dan de route toegezonden. Het bedrag van € 5 kan bij de inschrijving worden voldaan of vooraf op
banknummer  NBL27INGB0000998149 t.n.v. penningmeester Keizer Karel.


========================================================================================================================================

Stoelenrit-2019.jpg
Stoelenrit 2019

Mega Motortreffen, 18+19mei

Zie de video reclame voor dit evenement.


Datum/Tijd
18/05/2019 - 19/05/2019 - 10:00 - 17:00

Locatie
Expo Haarlemmermeer

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei organiseert MotorNL voor de derde keer het Mega MotorTreffen.

Tijdens het Mega MotorTreffen draait alles om motorrijden. Dus opnieuw de mogelijkheid om te proefrijden op gloednieuwe motoren.
Onder andere Kawasaki, Honda, Yamaha, KTM, Husqvarna, Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Indian, Benelli, Moto Guzzi, Piaggio en Aprilia hebben al te kennen gegeven hun nieuwste demo-modellen mee te nemen voor een proefrit.

Locatie Promotor MotorTreffen 18 & 19 mei 2019

  • Expo Haarlemmermeer
  • Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
  • Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Kaarten kunnen hier gekocht worden!

====================================================================================================================================Voorinschrijving 28e Motary gestart!


Zaterdag 25 mei gaat de 28e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary.

De Motary start als vanouds op het Kerkplein in Putten en eindigt bij de Gemeentewerf/Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van ruim 400 kilometer naar het oosten.
Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route, wordt het weer een rit om te onthouden!

Goede doel 2019: Bio Vakantieoord
Ook dit jaar wordt er gereden voor een goed doel: het Bio Vakantieoord, onderdeel van Stichting Bio Kinderrevalidatie. Dit vakantieoord geeft gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind de kans om met elkaar een betaalbare vakantie te vieren op een park met aangepaste vakantiebungalows en toegespitste voorzieningen en activiteiten. Een aantal hulpmiddelen in de bungalows is verouderd en aan vervanging toe.

De stichting kan dit niet uit eigen middelen financieren en is afhankelijk van donaties en giften. Daarom heeft het bestuur van de Stichting VMTC-Rotary besloten de opbrengst van de 28e Motary op 25 mei 2019 te doneren aan stichting Bio voor de aanschaf van douchebad-wagens, een actieve lift en hoog-laag verzorgingsbedden. Wil je meer weten? Kijk even op de site: www.stichtingbio.nl.
In 2018 werd er voor de Stichting Friends Indeed maar liefst € 13.000,00 bijeen gereden.

Elektrische motoren
In het kader van meer duurzaamheid heeft de organisatie de samenwerking gezocht met Electric Motorcycles. Vorig jaar werd door een aantal redacteuren van MotoPlus de Motary gereden met elektrische motoren. Ben je benieuwd naar hun ervaringen, zie onze website www.motary.nl.
Wil je ook een keer kennis maken met elektrisch rijden? Door Electric Motorcyclus wordt een aantal motoren van het merk Energica beschikbaar gesteld, welke tegen een tarief van € 125,00 gehuurd kunnen worden, waarbij de km's inbegrepen zijn. De leverancier zorgt voor voldoende laadpunten langs de route.

Schrijf je nu in en profiteer van vroegboekkorting en een vroege start!

De voorinschrijving is vandaag gestart en sluit op 16 mei 2019!
Meld je nu aan!

Het inschrijfgeld bedraagt voor rijder en duopassagier € 27,00 p.p. en moet uiterlijk 18 mei zijn bijgeschreven. Bij voorinschrijving en na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvang je via e-mail de gps-route en het roadbook in de week voorafgaand aan de Motary. Op 25 mei zijn de overige papieren af te halen. De koffie en broodjes staan vanaf 08.00 uur klaar en vanaf 08.30 uur kan door de voorinschrijvers gestart worden. De daginschrijving opent om 08.45 uur. Het tarief is dan € 32,00 p.p.

========================================================================

Motary_2019.jpg
Motary 2019


M.C. De Kempengalm nodigt u van harte uit om op zondag 23 juni 2019 de jaarlijkse open rit te komen rijden, dan is namelijk De Kempen weer het middelpunt voor de motortoerrijders en wordt er voor de

34e keer de open "Koperteutenrit" gereden in het mooie en gezellige Brabantse land, vanuit de plaats Dommelen, ten zuiden van Eindhoven.

De door onze toercommissie zorgvuldig uitgezette open rit van ongeveer 200 km wordt uiteraard verreden door het Brabantse land  en waarvan wij menen dat u deze rit eigenlijk niet mag missen.

U bent allen hartelijk welkom op 23 juni 2019 in ons clubhuis, Café-Zaal-Beugelbaan “Dommelstroom" vanaf 09.00 uur tot 11.00 uur voor de inschrijving van deze open rit die meetelt voor de LOOT competitie.

-----  De koffie staat niet klaar, deze wordt vers gezet.

Elke motorrijder(ster) is welkom, ongeacht het soort en/of type motor je rijdt.

*Voor informatie, zie de bijlagen.    http://www.mckempengalm.nl/         info.mcdekempengalm@gmail.com
Met vriendelijke motorgroet.
Bestuur en leden  "MC De Kempengalm",

START:

Café-Zaal-Beugelbaan “DOMMELSTROOM”                      Tel: 040 - 201 40 26
Bergstraat 32                                                                         E-mail: info@dommelstroom.nl
5551 AX Dommelen
GPS Coördinaten:   N51.34960  E5.43510


=====================================================================================================================================

DeKoperteut.jpg
De Koperteut
Flyer_Koperteutenrit_2019.pdf
Flyer de Koperteut