KNMV mailings

Hieronder een keuze voor de KNMV Mailings. Door op het gele kopje te klikken krijgt u een download of een link van de bewuste mailing te zien:


18 september 2022 Gratis entree Motorfest 2022

Omdat we van een aantal leden te horen hebben gekregen dat onderstaand bericht niet, of foutief is binnengekomen, versturen we je het graag nogmaals. Zo weten we zeker dat iedereen die recht heeft op een gratis kaartje, deze ook daadwerkelijk kan claimen! Had je dit bericht al wel correct ontvangen? Dan mag je deze negeren.


Beste ,

Na twee jaar waarin weinig mogelijk was, zijn we meer dan ooit toe aan een feestje, toe aan een gezellig en groots treffen van motorrijders.

Daarom presenteren wij op 18 september Motorfest ‘22! En daar nodigen we jou, als KNMV-lid, van harte voor uit! Hieronder lees je hoe je jouw gratis entreekaart reserveert.

Motorfest ’22 is een geweldige dag uit voor elke motorrijder en -sporter, van jong tot oud, van KTM- tot BMW-rijder. Verken de markt, ontdek de motoren en de geschiedenis van Airborne, test gloednieuwe machines tijdens een rondrit door de omgeving, ontspan, geniet van goed eten en ontmoet andere gelijkgestemde motorrijders. Dat alles onder het genot van klasse muziekacts.

Tegelijkertijd met Motorfest is de Ital-dag, de viering van alles op twee wielen dat Italië heeft voortgebracht. Kiezen hoeft niet want beide evenementen vinden plaats op het terrein van Papendal en met jouw entreebewijs loop je zo heen en weer. En is dat het? Nee, maar we verklappen nog niet alles…

Zo reserveer je jouw gratis entreekaart

Klik hier door naar de KNMV-ticketshop en meld je aan met deze code: K542934

Nu kun jouw kaart reserveren.* Ook is het mogelijk tegelijkertijd kaarten bij te kopen voor anderen. Deze kosten 10 euro per stuk.

Mocht er iets niet lukken bij het reserveren van jouw kaart, neem dan contact met ons op via hallo@motorfest.nl. Alles over het evenement vind je op Motorfest.nl.

We zien je graag op Motorfest ’22!

Groeten,

De Motorfest Crew

*Jouw gratis entreekaart is te reserveren tot en met zondag 28 augustus 2022.

 

20220902_Poster-Motorfest.jpg
KNMV / Motorrijders.nl Motorfest22

15 april 2022 KNMV Verkeersofficals

Sinds kort zijn er door het hele land namens de KNMV meerdere verkeersofficials aan de slag. Dit zijn enthousiaste motorrijders die zich lokaal en regionaal vrijwillig inzetten om de veiligheid en het rijplezier van andere motorrijders onder de aandacht te brengen bij beleidsmakers en wegbeheerders. De verkeersofficials fungeren in die rol als het ware als extra ogen en oren van de KNMV wat betreft hinderlijke verkeerssituaties, gevaarlijke wegindelingen en allerhande andere soorten verkeersproblematiek. Door hier op lokaal niveau mee bezig te gaan kan de KNMV als landelijke bond duiding en ondersteuning bieden op meer plaatsen tegelijk. Zo kunnen we, naast dat we landelijk voor de rechten van motorrijders opkomen, dit ook tot op de kleinste achterwegen van Nederland doen.

Maar, zelfs onze verkeersofficials kunnen niet alles weten wat er in hun regio speelt. Daarom vragen wij je om ook actief je ogen open te houden. Kom je tijdens je rit een gevaarlijke wegsituatie tegen? Hoor je over plannen van de gemeente om een weg af te sluiten om motorrijders te weren? Reden genoeg om ons op de hoogte te brengen!

Via het contactformulier op onze website kun je een melding maken van een gevaarlijke wegsituatie of een bericht sturen in het algehele belang van verkeer en belangenbehartiging voor motorrijders. Dan nemen wij contact met je op en kijken we samen wat we kunnen doen!