KNMV mailings

Hieronder een keuze voor de KNMV Mailings. Door op het blauwe kopje te klikken krijgt u een download of een link van de bewuste mailing te zien:


 • 14 april 2021,

  Statement KNMV geluidsdiscussie Deventer

 • Motorfest 11-12 september,

  KNMV en Motorrijders.nl organiseren samen op 11 en 12 september 2021 een groots nieuw evenement: Motorfest '21. Helaas moest de KNMV dit evenement als gevolg van de toen nog geldende Corona-maatregelen afzeggen en naar 2022 verplaatsen.

 • KNMV Riders Academy
  CURSUS RISICO HERKENNEN, DANKZIJ SUBSIDIE MAAR 50 EURO.

  De provincies Gelderland en Overijssel gaan motorrijders steunen om veilig op pad te gaan. Speciaal daarvoor hebben deze provincies - in navolging van Friesland, Drenthe en Utrecht - dit jaar een subsidiebedrag ter beschikking gesteld. Hierdoor kost de internationaal erkende KNMV-motortraining Risico Herkennen nu geen € 255, maar slechts € 50 voor inwoners van Gelderland en Overijssel. Tijdens deze cursus leer je nu eens niet de mooiste bocht te draaien of te keren op een postzegel, maar leer je hoe je veilig door het verkeer kunt bewegen! De cursus levert aantoonbaar beter verkeersgedrag op, met minder ongelukken en schades tot gevolg! Daarom die enorme korting.

 • KNMV reactie op de Rijksbegroting 2022
  "
    Traditiegetrouw heeft het demissionair kabinet op Prinsjesdag de Miljoenennota en de Rijksbegroting voor 2022 gepresenteerd. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) verwelkomt de toezeggingen van het kabinet voor de verdere uitvoering van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, maar betreurt dat er geen aanvullend budget is vrijgemaakt voor verkeersveiligheidsprojecten gericht op gedragsverandering.  "

 • Kandidaten Ledenraad gezocht!
  We gaan richting het einde van wederom een bijzonder motor(sport) seizoen. Voor volgend jaar gaan we er vanuit dat we zonder al te veel maatregelen samen weer mooie motorherinneringen kunnen maken. Wij zijn dan ook volop ambitieuze plannen aan het maken voor 2022. Wil jij daar een bijdrage aan leveren en ons helpen bepalen en meebouwen aan de toekomst van motorrijden in Nederland? Stel je dan verkiesbaar voor de Ledenraad!