Nieuws

Herinnering Reünie 2.0

​Beste ASOM-leden en oud-leden,

Alweer enige maanden geleden hebben wij de onderstaande uitnodiging naar jullie gemaild. Wij sturen deze, enigszins bijgewerkt, nogmaals ter herinnering.
Ben je van plan om te komen: meld je dan s.v.p. aan. Indien je dat al gegaan hebt dan hoeft dat niet nogmaals.

UITNODIGING

Afgelopen jaar hebben we alsnog op 10 september ons 50-jarig bestaan gevierd met een reünie. De ca 200 aanwezigen hebben hun motormaatjes van vroeger ontmoet en hebben gezellig bijgepraat en veel herinneringen opgehaald. Sommigen waren uiterlijk bijna niet veranderd en anderen hadden een ware metamorfose ondergaan, maar eenieder had goede herinneringen aan onze motorclub. Allen hebben tijdens de avond genoten van de dia’s uit vervlogen tijden en vonden dat de avond veel te snel voorbij was.

We hebben daarom besloten om op

zondagmiddag 9 juli 2023

een
REUNIE 2.0

te organiseren voor alle leden en oud-leden in ons clubhuis.

Het wordt een kleinschalige, maar gezellige middag zonder live-band, tenten en toespraken. Wel is er in ieder geval koffie met wat lekkers erbij. Ook zal de diashow nogmaals vertoond worden en zullen de groepsfoto’s hierin wat langer blijven staan, zodat je genoeg tijd hebt om jezelf en oude bekenden te herkennen. 

Ook de (oud-)leden, die om wat voor reden dan ook niet aanwezig waren op 10 september, zijn welkom.

We hebben nu wel het verzoek om je uiterlijk vrijdag 7 juli aan te melden d.m.v. een mail naar mcasom1971@gmail.com. Dan kan zaterdag inkopen worden gedaan. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via de website door deze link: Reünie 2.0.:
Geef ook aan of je alleen komt of met zijn tweeën.

Aanvang om 14 uur en het clubhuis is open vanaf 13.30 uur.
Bestuur MC ASOM.
2 juli 2023.

 

Met ronkende motorgroet,

Wim G.M. van Weert
 secretaris MC ASOM
secretaris@mc-asom.com
Bezoek onze clubsite www.mc-asom.com  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen