Over dit evenement

Categorie
Sociaal evenement
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
9 jul. 2023 14:00 - 23:55
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

UITNODIGING

Afgelopen jaar hebben we alsnog op 10 september ons 50-jarig bestaan gevierd met een reünie. De ca 200 aanwezigen hebben hun motormaatjes van vroeger ontmoet en hebben gezellig bijgepraat en veel herinneringen opgehaald. Sommigen waren uiterlijk bijna niet veranderd en anderen hadden een ware metamorfose ondergaan, maar een ieder had goede herinneringen aan onze motorclub. Allen hebben tijdens de avond genoten van de dia’s uit vervlogen tijden en vonden dat de avond veel te snel voorbij was.

We hebben daarom besloten om op zondag 9 juli 2023 een REUNIE 2.0 te organiseren voor alle leden en oud-leden in ons clubhuis.

Het wordt een kleinschalige, maar gezellige middag zonder live-band, tenten en toespraken. Wel is er in ieder geval koffie met wat lekkers erbij. Ook zal de diashow nogmaals vertoond worden en zullen de groepsfoto’s hierin wat langer blijven staan, zodat je genoeg tijd hebt om jezelf en oude bekenden te herkennen.
Ook de (oud-)leden, die om wat voor reden dan ook niet aanwezig waren op 10 september, zijn welkom.

We hebben wel het verzoek om je vóór zaterdag 8 juli aan te melden via de knop aan de linkerzijde, maar dat is langzamerhand wel bekend.

Geef ook aan of je alleen komt of met zijn tweeën. Aanmelden is belangrijk voor ons i.v.m. de benodigde ruimte en catering.

Aanvang om 14 uur en het clubhuis is open vanaf 13.30 uur.

Bestuur MC ASOM.

4 juli 2023.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen