woensdagrit 250km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Woensdagritten
Organisator
Woensdag-ritten
Datum en tijd
24 mei 2023 09:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

In de Achterhoek zijn op verschillende plaatsen agrarische gebouwen omgetoverd tot prachtige kunstwerken. Frank Polman heeft een groot aantal van deze creaties door middel van mooie motorweggetjes met elkaar verbonden. De komende Woensdagrit gaan we deze route rijden. De totale lengte is ca 230 km en we vertrekken vanaf ons clubhuis om 9.00 uur en eindigen ook daar. Het clubhuis is niet geopend deze dag.

We rijden in kleine groepjes en het is gezellig als de groepjes elkaar op de pauzeplaatsen treffen. Deze stops worden nog ingepland en zullen wel zichtbaar zijn in de route (R) versie, maar niet in de track (TR) versie). De adressen van deze locaties worden straks ook nog apart met de route meegestuurd. Als je gezamenlijk wilt genieten en wilt bijkletsen onderweg: houd dan deze locaties in gedachte.

De route wordt nog nagereden en het verzoek is om, als je meerijdt, de geleverde route/track te gebruiken en niet zelf veranderingen aan te brengen in de route beschrijving: het voorkomt irritatie en verwarring (en daarmee mogelijk gevaarlijke situaties) bij de andere deelnemers en de uitzetters van de rit!

Route:  Vanaf het clubhuis rijden we een klein stukje over de A12 en A18 tot afslag Wijnbergen en daarna sturen we naar Azewijn voor de eerste mooie beschilderingen op 3 silo’s. Vervolgens zien we in Sinderen en Aalten opnieuw mooie kunstwerken op opslagplaatsen. Na Winterswijk en Meddo rijden we in een lus langs Haarlo en passeren we Beltrum, Zwiep, Almen, Vorden en Baak en zien we onderweg meerdere grote en kleine objecten die prachtig versierd zijn. Na Keijenborg komen we in Doetinchem waar een prachtige decoratie van een hond is aangebracht op een silo van een diervoederfabriek. Na Angerlo arriveren we in Doesburg met 2 kunstwerken. We rijden daarna via mooie weggetjes naar Zevenaar.

Is de weersverwachting op 23e slecht voor de woensdag dan schuiven we deze rit door naar 28 juni 2023. Ik stuur je uiterlijk dinsdag 23 mei begin avond een mail als het niet doorgaat.

Wil je meerijden op woensdag 24 mei: meld je dan aan bij mij via een mailtje (Johnvisser50@outlook.com) dan mail ik je de route en track, zodra de stops bekend zijn.
(BTW: Aanmeldingen via de site komen ook bij John uit, maar hij vertrouwt het niet. Doe maar allebei.)

Ik weet dan ook wie ik moet laten weten wanneer de rit i.v.m. de  weersverwachting wordt gecanceld. Niet aanmelden betekent: je krijgt geen bericht als de rit wordt gecanceld!!!

 

Voor degene die op eigen gelegenheid op een ander moment de route wil rijden komt die later op de site te staan.

Noch MC ASOM noch de uitzetter(s) zijn aansprakelijk voor fouten in de route/track.

 

 

                      

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen