Oostenrijk ASOM vakantie 2021

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Buitenland reis
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
19 jun. 2021 09:00 - 26 jun. 2021 17:00
Locatie
MC-ASOM

Oostenrijk ASOM vakantie 2021

Met ASOM een week naar Oostenrijk 2e poging.

Zaterdag 19 juni t/m zaterdag 26 juni 2021.

Ook nu is de slogan: Vrijheid is blijheid. Niets moet, (bijna) alles mag.

Vertrek op zaterdag 19 juni bijtijds en we rijden dan afwisselend over snelwegen en Bundesstrassen naar Zuid-Duitsland waar we zullen overnachten. De volgende dag rijden we over grotendeels mooie bergwegen naar het hotel (halfpension) waar we de volgende nachten zullen verblijven. We hebben voorlopig voor ca 25 personen gereserveerd bij Hotel Bergblick in Nauders. Nauders ligt in Oostenrijk en vlakbij de Italiaanse en Zwitserse grens tussen Landeck en vlak bij de Reschenpas.

Vanuit het hotel gaan we op maandag t/m donderdag leuke ritten maken van ca 200 à 300 km per dag. O.a. de Stelvio, Timmelsjoch en Silvretta Hochalpenstrasse door het mooie Paznauntal zullen hierin opgenomen worden. Het idee op dit moment is om op vrijdag over mooie wegen alvast een stuk huiswaarts te rijden om op zaterdag 26 juni het laatste stuk naar huis te rijden en daar grotendeels autosnelweg voor te gaan gebruiken. Mocht het zo zijn dat veel deelnemers een dag langer in Oostenrijk willen blijven en dan op zondag thuiskomen dan gaan we dat proberen te regelen.  

Zoals hierboven al geschreven: niets moet. Wil je een keer een dagje wat anders dan motorrijden (wandelen, dagje lekker lui rondhangen in het hotel, museum bezoeken of een eigen route rijden) dan is dat geen probleem. Het gaat erom dat een ieder plezier beleeft aan deze week!

We zullen routes aanleveren voor de heen- en terugweg en verschillende routes die in Oostenrijk, Italië en Zwitserland gereden kunnen worden en natuurlijk kun je ook je eigen routes maken en rijden.

Heb je een familielid, vriend, buurman, kennis die ook mee wilt: dan is dat geen probleem. Enige motorrijervaring is wel wenselijk.

Heb je interesse om mee te gaan (nog geen definitieve inschrijving): laat het ons dan weten via Johnvisser50@outlook.com Op deze manier krijgen we meer inzicht in het aantal mogelijke deelnemers. Dat is mede nodig i.v.m. keuze van de hotels op heen- en terugweg. We houden je voorlopig op de hoogte via e-mails en zodra het is toegestaan i.v.m. Corona om een bijeenkomst te beleggen met de deelnemers zullen we dat inplannen.

Deze reis gaat onafhankelijk van het aantal deelnemers door, maar Corona-maatregelen kunnen roet in het eten gooien.

Het hotel in Nauders heeft aangegeven dat de prijzen voor de overnachtingen gelijk zijn aan die van afgelopen jaar:

 

 Apartment, 2 durch 1 Tür getrennte Räume mit DU/WC

SAT-TV, Telefon, Radio, Balkon

zum Preis von € 59,-- inklusive Halbpension pro Person und Tag

oder

Doppelzimmer mit Wohnteil, Bad oder DU/WC getrennt

SAT-TV, Telefon, Radio, Balkon

zum Preis von € 55,-- inklusive Halbpension pro Person und Tag

oder

Doppelzimmer für Alleingebrauch mit Bad oder DU/WC

SAT-TV, Telefon, Radio, Balkon

zum Preis von € 71,-- inklusive Halbpension pro Person und Tag

 

Ortstaxe € 2,80 pro Person und Tag

 

De prijzen van de hotels op de heen- en terugweg zullen waarschijnlijk wat hoger liggen i.v.m. verblijf van maar één nacht. De inschrijvingskosten voor deze reis zullen gelijk zijn aan de som van de hotelkosten. Wil je meer info: mail naar: johnvisser50@outlook.com.

De Toercie.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen