MC-ASOM BBQ rit +BBQ 120km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Besloten, alleen voor MC-ASOM leden
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
19 aug. 2022 18:00 - 22:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

MC-ASOM BBQ rit +BBQ   120km

Aanvankelijk stond voor vanavond de Zwoele Zomeravondrit op het programma, maar daarmee is geruild. In plaats van deze rit kun je natuurlijk alsnog de Zwoele Zomeravondrit rijden. Die is per slot van rekening door Frank Polman gemaakt en door maar liefst 2 mensen nagereden.

Deze rit is door mij (Wim van Weert) gereden en binnen 2 uur afgelegd. Basecamp vindt iets anders. De toegestane afstand is een uitdaging en zo is het een vlotte rit geworden.
Eerst Zevenaar uit en onder Duiven langs naar Westervoort om daar de IJssel over te steken. Dan de Pleyroute over met trajectcontrole 80km/u om daarna de Drielsedijk op te gaan. De aanwonende leden zullen we niet bezoeken. We volgen de dijk zodat we de souplesse in de heupen kunnen beproeven tot Kesteren. Na Kesteren pikken we de dijk opnieuw op en nemen het pontje bij veerstoep Ingen met aan de overkant Elst (Utrecht). De pont vaart tot 22.50u en de overtocht voor een solo motor = €1.50.
Vanuit Elst rijden we door de bossen naar Veenendaal. Om niet te verdwalen in de binnenstad pakken we de rondweg en kruisen de A12 waarna we via Ederveen naar Lunteren doorsteken. Tel vooral de kerken!
Daarna een snelle weg naar Otterloo. Vandaar uit gan we rechttoe rechtaan richting clubhuis, maar niet zonder dat we de gerenoveerde Oude Zevenaarseweg hebben bereden. Na afloop staat de BBQ klaar. Het is dus zaak bijtijds te vertrekken.

In verband met de inkoop is het van belang dat je je aanmeldt via de button aan de linker zijde. De aanmelding sluit op 14 augustus middernacht. Zonder aanmelding mag iedereen meerijden maar geen bbq voor jou. Het evenement is voor leden gratis op de drank na.

De route is hier te downloaden of op de downloadpagina.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien