Nieuws

MAG nieuws 2023-11-01

MAG nieuws 2023-11-01

 

 

 

1 november 2023

EXTRA EDITIE

Alweer een nieuwsbrief? Ja. Eerder dan gebruikelijk, maar met een heel goede reden. We beginnen echter met welgemeende excuses aan iedereen die zich eerder voor MAG Nieuws uitschreef: bij het installeren van een kopie van de adreslijst bleken de  'uitgeschreven'-markeringen van de laatste periode ongedaan gemaakt. Wil je MAG Nieuws niet meer ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze editie opnieuw uit. Sorry!

 

DE MEIJE BODEGRAVEN WEER OPEN!!

En dan de aanleiding voor deze extra editie: in september stonden we met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor de bestuursrechter, waar we de motorweekendafsluiting van de Meije aanvochten. Met succes - en dat wilden we je natuurlijk niet onthouden. Heel kort samengevat: de rechter stelde dat de gemeente het besluit onvoldoende onderbouwd had. Dit deel van de Meije blijft komende zomer dus gewoon open - tenzij de gemeente kans ziet om in hoger beroep van ons te winnen. Het hele verhaal lees je in MAGazine 185.

 

Beter zonder die verbodsborden

 

Twee maanden gratis! 

Dat MAGazine is alleen voor leden. Nog geen lid?? Dan is dit het moment om daar iets aan te doen. Als je je nu bij de MAG aansluit, krijg je de laatste twee maanden van dit jaar van ons cadeau. Met die overwinning op Bodegraven als bonus. Wat wil je nog meer? Voor 18 euro doe je al mee. Voor 36 euro krijg je vijf keer jaar ons 44 pagina's dikke MAGazine thuisgestuurd. www.motorijdersactiegroep.nl/lid-worden!

 

 

 

RIBBELBETON

Op ons ook via de motorpers verspreide verzoek om ervaringen met het in de rijrichting gegroefde ribbelbeton (NGCS) wordt ruim gereageerd. Hoe meer reacties we kunnen verzamelen, hoe groter de kans is dat we definitieve invoering in Nederland kunnen tegenhouden: de meeste ervaringen geven daar alle aanleiding toe. 

 

Hier ligt het
Voor wie het bericht in de vorige nieuwsbrief miste: in Nederland ligt NGCS op de N397 tussen Heuvel (Westerhoven, NB) en de N69 bij Dommelen, en in dezelfde provincie op de Turnhoutsebaan bij de Poppelseweg in Goirle. In België kom je NGCS onder meer tegen op de ring Antwerpen, ten zuiden van de afslag Antwerpen Oost.

 

Langere inzendtermijn

Reed je op NGCS of zie je kans dat in de komende periode te doen, laat ons dan uiterlijk op 15 december 2023 weten wat je bevindingen zijn. Vermeld ook merk en type van de motor(scooter) waar je op reed. Reacties zijn van harte welkom op media@motorrijdersactiegroep.nl. Dank vast!

 

NGCS ofwel ribbelbeton: hoe rijd het? Laat het ons weten.

 

 

 

 

www.motorrijdersactiegroep.nl

Klik hier om je uit te schrijven voor MAG Nieuws.

 


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen