Nieuws

Kleintje Glazen Huis op de "Zin in Zevenaar Wintermarkt - 17 december 2023"

Kleintje Glazen Huis in Zevenaar!

Zondag 17 december start de jaarlijkse Serious Requestactie van 3FM met dit jaar als goede doel de Stichting ALS Nederland. Het officiële glazen huis staat in Nijmegen, maar ook wij hebben een glazen huis in Zevenaar! En ook wij gaan in Zevenaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor stichting ALS. Tijdens de Wintermarkt op zondag 17 december staat het Kleintje Glazen Huis op ons eigen Raadhuisplein. En om hier een groot succes van te maken hebben we jouw hulp nodig!

Stichting ALS
ALS is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aansturen. Helaas is de oorzaak van deze dodelijke ziekte nog niet bekend en een behandeling ontbreekt. Tijd dus om (meer) geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling van ALS!

Wintermarkt en glazen huis
Tijdens de wintermarkt staan tientallen kramen opgesteld met een winters- en kerstaanbod. Verder is er een draaimolen, een belevingslab van de politie en zijn er tal van eet- en drinkgelegenheden. Blikvanger op het Raadhuisplein is een echt glazen huis met groot podium. BlueRadio draait hier van 10.00u tot 22.00u tegen betaling verzoekplaatjes en er komen DJ's en artiesten optreden. Zin in Zevenaar en BlueRadio brengen aan het einde van de dag het ingezamelde geld naar Nijmegen.

Hoe kun jij mee doen? MC ASOM doet mee.
Zie daarvoor het item in de Ordonnans van 21 november 2023. Daarin staan QR-codes waarmee je rechtstreeks kunt doneren. Misschien werkt dezelfde QR-code die bovenin meedraait wel op jouw computer. Het ene bedrag is €5.01, het andere €10.1.
Ook kun je de komende clubavonden je bijdrage overmaken via de poster die daar klaar ligt.
ASOM leden kunnen ook zelf een bedrag overmaken op de ING rekening van ASOM. NL80 INGB 0002 6207 81. Laat het bedrag eindigen op ,01 cent zodat het makkelijk is terug te vinden.Op 17 december zullen we de opbrengst om circa 16.30uur aanbieden aan het Glazen Huis podium op de Markt in Zevenaar.
Doneren kan tot zaterdag 23.59 uur.
MC ASOM zal het bedrag op een mooi rond getal afronden en een plaatje aanvragen.
Komt allen naar de Markt


 

Aanmelden
Heb je een leuke actie, meldt deze dan aan op info@zininzevenaar.nl, dan besteden wij op onze social mediakanalen aandacht aan de actie in aanloop naar 17 december.

Wij gaan de strijd aan tegen ALS, strijd jij mee?

Met vriendelijke groet,

Zin in Zevenaar Blue Radio
Centrummanager Kjeld Vosjan Colin Gieling
0618 753 656 0622 888 952

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen