Nieuws

Triathlon Arnhem 14 april 2024

Triathlon Arnhem 14 april 2024

Verschillende leden van onze club hebben ervaring opgedaan bij de Triathlon van Didam. Die is door Corona gesneuveld, helaas.
Dat gold ook voor de onderstaande organisatie maar die pakken de draad toch weer op met de organisatie van de Triathon van Arnhem.
Er wordt permanent aan de website gebouwd, maar ook nu is er al het nodige te zien: website Team Triathlon Arnhem
De Facebookpagina speelt ook een rol: Team Triathlon Arnhem

Op zondag 14 april organiseren wij een triathlonwedstrijd rondom zwembad Klarenbeek. Het parcours is geheel afgesloten.
Het fietsparcours loopt over de Cattepoelseweg en de Deelenseweg tot aan de Oranjekazerne en dan weer terug naar het zwembad.
Er hoeft dus geen verkeer geregeld te worden. Daar hebben we andere mensen voor. Er hoeft ook geen cursus gedaan te worden.
Enkel moet iemand zich comfortabel voelen met iemand achterop.

Voor deze wedstrijd zijn we nog op zoek naar een aantal motards. Zo zal de jury rond gereden moeten worden. Ook voor de EHBO is het praktisch om een motorrijder beschikbaar te hebben. Verder staan er ook verschillende vrijwilligers langs het parcours welke van de noodzakelijke koffie  en lunch voorzien moeten worden. 

De wedstrijd is van 9u tot 17u. Maar uiteraard is het ook al heel fijn als iemand een gedeelte van de dag beschikbaar is.

Van ons krijgen jullie een hesje voor de herkenbaarheid. Maar een eigen hesje kan ook.

Een extra helm mee nemen is wel handig. Onze motorjury heeft eigen kleding. 

Op de site staat een link naar een vrijwilligersformulier. Als die is ingevuld dan vallen de motards onder de organisatieverzekering. Ik zal de bond nog vragen om de details rondom de verzekeringen. 

Aanmelding, vragen en reacties naar: Jan-Jouke Mulder of Telefoon: 06 4245 3864

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen