Zomertijdrit (+ontbijt) 200km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Besloten, alleen voor MC-ASOM leden
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
26 mrt. 2023 10:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Zomertijdrit (+ontbijt) 200km

Zondag 26 maart 2023

Aanvang ontbijt 10.00 uur en start rit ca 10.30 uur

Clubhuis open vanaf ca 9.30 uur

Gelukkig is de winter niet heftig geweest en zijn er al 2 ritten gepasseerd, maar het wordt nu tijd voor de Zomertijd-rit.

Om de gebaande paden zoveel mogelijk te ontwijken, naast een uur tijdwinst (en de benzineprijs enigszins acceptabel is) heeft de rit een lengte van 200 kilometer, dat in tegenstelling tot de vermelde afstand in de activiteitenkalender.

De rit is in twee gedeelten geknipt, waarbij er op de helft een pauzemoment is gepland bij restaurant de Witkamp te Laren.

Zoals eerder gesteld is gepoogd om een wat andere route dan gebruikelijk te kiezen., We kronkelen naar Vorden, gaan langs de Lochemse berg richting Almen,  over de sluis bij Eefde, om daarna richting Laren te gaan. Het tweede gedeelte start vanuit Laren, via een omweg langs onderkant Markelo naar Diepenheim. Daarna gaat de route richting Gelselaar en Geesteren,  na Haarlo wordt het traject helaas wat bekender, maar anders zou de rit nog langer worden.

Meld je op tijd aan als je mee wilt ontbijten, geniet van het ontbijt op het clubhuis en stap op de fiets om de zomertijd in te luiden.

Uiterste aanmelding voor ontbijt: donderdag 23 maart.

Met dank aan Peter van den Berg voor het organiseren van deze rit.

Deze rit is HIER te downloaden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen