Vrijdagavondrit 2019

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
16 aug. 2019 19:00 - 23:00
Locatie
MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar

Vrijdagavondrit 2019

VRIJDAGAVOND RIT op 16 augustus 2019.

De start is om 19:00 uur en ons clubgebouw is om 18:30 uur geopend om alvorens te vertrekken nog een kopje koffie te kunnen nuttigen. De route is ongeveer 123 km en is ruim binnen 2 uurtjes te doen. Daarom is er geen stop in opgenomen, maar onderweg zijn er voldoende gelegenheden om voor de inwendige mens te zorgen.

De route gaat grotendeels door de Achterhoek en een klein stukje door De Liemers. Vanaf het clubgebouw linksaf en al slingerend kom je de volgende plaatsen tegen: Didam, Loerbeek, Braamt, Etten, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Halle-Heide, Ruurlo, Kranenborg, Vorden, Warnsveld, Zutphen, Empe, Hall, Dieren, Angerlo om tenslotte weer in Zevenaar te eindigen.

De Achterhoek (Nedersaksisch: Achterhook) is een streek in de provincie Gelderland die ook wel De Graafschap wordt genoemd, naar het oude graafschap Zutphen dat in de ruimste zin een gebied beslaat met als grens de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden, de Duitse grens in het oosten en zuidoosten, de Oude IJssel in het zuidwesten en de IJssel in het westen. Over de precieze grens verschillen de meningen nogal eens omdat er nooit een duidelijke historische grens is geweest.

De uitzetter wenst jullie veel rijplezier en hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien