Meet & Greet 2019

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
29 sep. 2019 10:00 - 16:00
Locatie
Liemers Motoren Rivierweg 3A 6988 BG Lathum

Meet & Greet 2019

Deze "Meet & Greet" rit zullen we niet starten vanaf ons vertrouwde clubhuis, maar zijn we te gast bij Team Liemers Motoren te Lathum. Bij Team Liemers Motoren aan de Rivierweg verzamelen we om 10.00 uur en waar we hartelijk ontvangen zullen worden met koffie, thee en cake. De bedoeling van deze "Meet en Greet" is om kennis te maken met deze mooie motorzaak en de eigenaren op steenworp afstand van ons clubgebouw. Eigenaar Maxim Gerritsen geeft aan: In 2007 hebben wij Liemers Motoren overgenomen en zijn we verder gegaan onder de naam Team Liemers Motoren. Wij richten ons met name op verkoop en onderhoud van motoren, maar het is ook mogelijk om bij ons de motor te laten poetsen of in de winterstalling te plaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor motor kleding en accessoires. Eenmaal per jaar organiseren wij een bochten training en een tour weekend, daarnaast organiseren wij ook af en toe leuke ritjes. Zoals bij jullie bekend is Team Liemers Motoren sponsor van onze club, dus geadviseerd wordt om voor zover je deze mooie motorzaak niet kent zeker eens te bezoeken ..... wat is er mooier om dit eens te combineren met een mooie rit...... 

Onze rit naar Elburg zal starten vanuit Lathum en is een mooie rit binnendoor, door een bosrijke omgeving. De stop in Elburg is aan het water bij en gezellig restaurant, waar men wat kan drinken en/of eten. Ook de terugreis naar Lathum is een mooie binnendoor route. Al met al is het een prachtige route om te rijden.

Na afloop kun je in het clubhuis van een kop koffie of iets anders over de rit napraten. Liemers motoren is dan gesloten.

De route is inmiddels te downloaden !

Hieronder het adres van Team Liemers Motoren, waar de rit zal starten:

Rivierweg 3A

6988 BG Lathum

0313-631695  |  info@liemersmotoren.nl