Lekkere Bochtenrit 2019 (LOOT/KNMV)

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
8 sep. 2019 09:00 - 16:00
Locatie
MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar

Lekkere Bochtenrit 2019 (LOOT/KNMV)

De jaarlijkse Lekkere Bochtenrit van motorclub ASOM valt op zondag 8 september en ook nu staat deze rit weer op de kalenders van de KNMV en Loot. We rekenen dan ook op een flink aantal rijders uit het hele land, maar vooral ook uit deze regio. De toerrit is ca 270 km lang en gaat door Duitsland en N. Limburg.

De route op GPX-formaat kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar toercommissie@mc-asom.com. Ook bestaat de mogelijkheid om voor aanvang van de rit de route te downloaden in het clubhuis. Heb je geen Garmin/TomTom dan kun je meerijden met een clublid met navigatietoestel.

De start is op zondag 8 september tussen 9.00 en 11.00 uur vanaf ons clubhuis aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar . Deze locatie is van 8.30 tot 17.00 uur geopend. Inschrijfgeld voor deze tocht is 6 euro incl. koffie bij de start.

Dit is dé mogelijkheid voor motorrijders uit de Liemers om eens te ervaren hoeveel leuker het is om in verenigingsverband te toeren.

De route is hier te vinden. De route voert grotendeels door Duitsland. Daar mag je op de buitenwegen 100km/u. Ook ASOMnezen.