Dag van de motorrijder KNMV

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
7 apr. 2024 09:00 - 16:00
Locatie
Clubhuis MC ASOM

Dag van de motorrijder KNMV

Voor de 3e keer op rij organiseert de KNMV de Dag van de Motorrijder.
Afgekeken van de ons omringende landen, wordt hiermee het startschot gegeven voor het motorseizoen 2024. Het evenment groeit langzaam maar zeker doordat steeds meer opstap- of pauzelocaties meedoen, met elk een eigen aanbod.

MC ASOM stelt haar clubhuis open voor leden en bezoekers. Je gaat minimaal weg na een kop koffie/thee en een koek. Er liggen goodies voor je klaar. De KNMV komt met een lidmaatschap voor €20, en ook met een zeer scherp aanbod voor aspirant motorrijdes!
Ook bij MC ASOM kun je lid worden of een keertje meerijden. We hebben een activiteitenkalender met meer dan 30 activiteiten waar je van alles kunt genieten. Maar ook als niet lid hebben we genoeg in ons aanbod om eens een keertje mee te doen.

Wij rijden altijd in kleine groepjes gelijkgestemden. Je kunt rustig toeren, tokkelend door de omgeving en genieten van het natuurschoon of vlotter doorrijden. De zognoemde 1% rijders worden door ons geweerd, slecht voor de veiligheid en voor ons imago.

Wie heeft het scherpste aanbod? Kom en beslis voor jezelf. We hebben gpx-routes voor je klaar liggen waarmee je naar een andere locatie kunt gaan sturen. Wanneer je die hebben wilt, moet je toch echt even op bezoek komen. Daar liggen de downloads voor je klaar!

De KNMV heeft een webpagina gemaakt die zeer regelmatig bijgewerkt wordt: Dag van de Motorrijder.

Routes DOWNLOADEN

Op verzoek heeft Johan Baarz een rondrit gemaakt langs de locaties in ons gebied:
Zoals beloofd heb ik een Locatie Rit gemaakt die de genoemde motorclub locaties aandoet. Hij is door iedereen vrij te gebruiken. Als je de hele rit wilt doen is het een uitdaging, dat begrijp je waarschijnlijk wel. Het is ook mogelijk om de stukken tussen de verschillende deelnemers als deelroutes te rijden natuurlijk.
https://www.myrouteapp.com/route/open/8766660

met vriendelijke groet,
Johan Baars

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen