Belfjorrit 2023

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
23 sep. 2023 14:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Belfjorrit 2023

De Belfjorrit van 2022 was voor de pupillen van Stichting Belfjor een uitje waar o zo lang naar werd uitgekeken, zeker na al dat Corona gedoe.

Dat was alleen mogelijk met jullie inzet. Ook in 2023 willen we graag de Belfjorrit organiseren. We vieren het tweede lustrum, dus voor de 10e keer gaat dit evenement van start.
Dat gaat uiteraard niet zonder jullie hulp.
Dit 2e lustrum zullen we uitgebreid vieren, vooral ook omdat het de laatste keer is, dat het evenement in deze vorm plaatsvindt.

Het vertrouwde programma is: verzamelen vanaf 13.30 uur op onze riante parkeerplaats. Om 15 uur starten we de rondrit. Na afloop biedt Stichting Belfjor alle medewerkers een gratis barbecue aan.

IN VERBAND MET DRUKTE WORDT IEDERE RIJDER VERZOCHT UITERLIJK 14UUR AANWEZIG TE ZIJN.

We hebben zaterdag 23 september 2022 geprikt voor deze rit en we rekenen weer op jullie inzet. Dat is 2 weken later dan jullie gewend zijn van ons.

Iedereen die een solomotor met plaats voor een duo of een zijspan heeft met plaats voor een puber, nodig ik namens de Stichting Belfjor van harte uit zich aan te melden. Wanneer je een overkomplete helm en/of motorjas hebt, neem die dan mee. Komt altijd van pas.
Daarnaast kunnen we verkeersregelaars goed gebruiken, maar let op, we hebben geen aparte verzekering hiervoor kunnen afsluiten omdat daar vergunningen en examens aan verbonden zijn. Daar is ons evenement te klein voor.
Ook handjes om het geheel in goede banen te leiden zijn van harte welkom. In het begin zijn de kinderen nerveus en als die opvangen worden stelt ze dat gerust. Bij terugkeer gaat het om hulp bij de bbq, want zelf bakkende kinderen is geen succes.

Voor al degenen die nog niet gereageerd hebben, vernemen we graag of je die zaterdagmiddag 23 september kunt meedoen, dan kunnen we met de planning daar rekening mee houden.

Graag jullie reactie via de gele knop aan de linkerkant van het scherm. Er staat 'Tickets kopen', maar die zijn gratis en gebruiken we om vast te stellen wie er komen meedoen.
Als het werkt zoals bedoeld, kun je aangeven op welke wijze je meedoet. Er zijn 3 smaken:

  • Motorijder met zijspan voor een passagier
  • Solorijder met ruimte voor een duo-passagier, of als routebegeleider
  • Hulp in en om het clubhuis.

Dat gaat met tickets en die kosten helemaal nix.
De barbecue is inbegrepen voor iedereen die meedoet.
Dat aanmelden is wel een 'dingetje'. De kinderen worden ingedeeld op basis van de aanmeldingen. Afgelopen jaar ging dat niet helemaal goed omdat er op het laatste moment nog zijspanrijders zich aanmelden.
We wilden natuurlijk rijders niet teleurstellen en de kinderen ook niet, maar nu opeens konden sommige kinderen 2x mee en anderen weer niet. Daar kunnen autistische kinderen niet goed mee omgaan.
Dus nogmaals: meld je aan dmv. de knop links van het scherm.

Per mail worden alle deelnemers rechtstreeks voorzien van de route, track en pdf van de route, maar die zijn te zijner tijd ook rechtstreeks te downloaden door op het gekleurde stukje tekst te klikken.

De route kun je hier downloaden als ie klaar is.

De Belfjorrit was een succes. Op Achterhoekfoto staat een reportage.
Er volgt meer maar dat duurt wat langer.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen