Belfjor rit 2022

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
3 sep. 2022 14:00 - 18:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Belfjor rit 2022

De Belfjorrit van 2021 was voor de pupillen van Stichting Belfjor een uitje waar o zo lang naar werd uitgekeken.

Dat was alleen mogelijk met jullie inzet. Ook in 2022 willen we graag de Belfjorrit organiseren. Dat gaat uiteraard niet zonder jullie hulp.

Het vertrouwde programma is: verzamelen vanaf 14 uur op onze riante parkeerplaats. Om 15 uur starten we de rondrit. Na afloop biedt Stichting Belfjor alle medewerkers een gratis barbecue aan.

Corona ligt nog steeds op de loer. Het spreekt vanzelf dat we alle Corona regels respecteren zodra de situatie daarom vraagt..
Dat kan betekenen 1.5meter afstand houden en/of mondkapjes dragen. We zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen, enzovoort.

We hebben zaterdag 3 september 2022 geprikt voor deze rit en we rekenen weer op jullie inzet.
Iedereen die een solomotor met plaats voor een duo of een zijspan heeft met plaats voor een puber, nodig ik namens de Stichting Belfjor van harte uit zich aan te melden. Wanneer je een overkomplete helm en/of motorjas hebt, neem die dan mee. Komt altijd van pas.
Daarnaast kunnen we verkeersregelaars goed gebruiken, maar let op, we hebben geen aparte verzekering hiervoor kunnen afsluiten omdat daar vergunningen en examens aan verbonden zijn. Daar is ons evenement te klein voor.
Ook handjes om het geheel in goede banen te leiden zijn van harte welkom. In het begin zijn de kinderen nerveus en als die opvangen worden stelt ze dat gerust. Bij terugkeer gaat het om hulp bij de bbq, want zelf bakkende kinderen is geen succes.

Voor al degenen die nog niet gereageerd hebben, vernemen we graag of je die zaterdagmiddag 4 september kunt meedoen, dan kunnen we met de planning daar rekening mee houden.

Graag jullie reactie via de gele knop aan de linkerkant van het scherm. Er staat 'Tickets kopen', maar die zijn gratis en gebruiken we om vast te stellen wie er komen meedoen. Als het werkt zoals bedoeld, kun je aangeven op welke wijze je meedoet. Dat gaat met tickets en die kosten helemaal nix. De barbecue is inbegrepen voor iedereen die meedoet tenzij je dat apart aangeeft.

Per mail worden alle deelnemers rechtstreeks voorzien van de route, track en pdf van de route, maar die zijn te zijner tijd ook rechtstreeks te downloaden door op het gekleurde stukje tekst te klikken.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen