woensdagrit 240km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Woensdagritten
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
27 sep. 2023 09:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

woensdagrit 240km

In verband met het slechte weer op 30 augustus j.l. rijden we op 27 september de geplande Woensdagrit van augustus. De route van deze rit is inmiddels gecontroleerd.

Deze Woensdagrit gaat via Nijkerk door de Flevopolder en daarna via Elburg en Epe weer terug richting Zevenaar. Met dank aan Stef en Annemieke voor het aanleveren van een groot deel van de route. De totale lengte is ca 240 km. We vertrekken om 9.00 uur vanaf Carpoolplaats Elst aan de oostzijde van de A325 afslag Elst. De eerste 5 km gaan over de autosnelweg en daarna over secundaire wegen.

We rijden in kleine groepjes en het is gezellig als de groepjes elkaar op de pauzeplaatsen treffen. Deze stops zijn ingepland en zullen wel zichtbaar zijn in de route (R) versie, maar niet in de track (TR) versie. De adressen van deze locaties worden straks ook nog apart met de route meegestuurd. Als je gezamenlijk wilt genieten en wilt bijkletsen onderweg: houd dan deze locaties in gedachten.

Is de weersverwachting op de 26e slecht voor de woensdag dan schuiven we deze rit door naar 4 oktober 2023. Ik stuur je uiterlijk dinsdag 26 september begin avond een mail als het niet doorgaat en de rit wordt verschoven.

Wil je meerijden op woensdag 27 september: meld je dan aan op deze site of bij mij via een mailtje (Johnvisser50@outlook.com) dan mail ik je de route en track.

Ik weet dan ook wie ik moet laten weten wanneer de rit i.v.m. de  weersverwachting wordt gecanceld. Niet aanmelden betekent: je krijgt geen bericht als de rit wordt uitgesteld!!!

Voor degene die op eigen gelegenheid op een ander moment de route wil rijden komt die later op de site te staan.

Noch MC ASOM noch de uitzetter(s) zijn aansprakelijk voor fouten in de route/track.

John Visser.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen