Zondag van de maand

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
26 feb. 2023 14:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Deze zondagmiddag hebben we 2 sprekers en zij hebben samen al verschillende malen presentaties bij o.a. MC Keizer Karel verzorgd. De bezoekers daarvan zijn zeer enthousiast over hun deskundigheid en de begrijpelijke wijze waarop zij moeilijke onderwerpen bespreken. Zij geven ook aan dat dit duo boeiende voordrachten verzorgt en dat het ook zeker voor niet-techneuten zeer interessant is.

  • Frits Lam: Frits is voormalig directeur van Verkeersschool Paul Lam uit Nijmegen en is nu nog verbonden als kwaliteits bewaker/instructeur/monteur aan deze rijschool. Het belangrijkste onderwerp dat hij bij ons zal behandelen is bochtentechniek. Punten die hierbij uitgebreid aan bod komen zijn: wegdek verkanting, hoe stuurt een motor nu eigenlijk, beperking van de mens (kijktechniek), vaste volgorde voor nemen van bochten en afschuinen.
  • Eldert Mulder: Eldert is instructeur/monteur en is passievol en zeer kundig, zowel qua praktische (waar zit wat op de motor, hoe kun je defecten detecteren, etc.) als het theoretische. Vandaag gaat zijn bijdrage vooral over de techniek achter de nieuwste ontwikkelingen bij de motorfiets.

Het belooft met deze sprekers naast een gezellige ook een leerzame middag voor leden en niet-leden te worden. Zoals gebruikelijk zijn er  deze keer weer lekkere hapjes! Een mooie gelegenheid om in de winterperiode een leuke middag te beleven. Partners zijn natuurlijk welkom!

Voor de organisatie is het i.v.m. de benodigde hoeveelheid lekkernijen handig om vooraf te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Daarom het vriendelijke verzoek om je aan te melden vóór vrijdag 24 februari via de site of een mailtje te sturen naar Johnvisser50@outlook.com.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen