Pannekoekenrit + pannekoeken

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Besloten, alleen voor MC-ASOM leden
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
13 nov. 2022 11:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

De Pannenkoekenrit 2022 is uitgezet door ons clublid Gerrit Speek met behulp van Kurviger. De rit is 139 km. lang en voert over niet al te kleine, redelijk doorgaande wegen door de Liemers, de gemeente Bronkhorst en via Doetinchem door de zuidelijke Achterhoek (Gendringen). Een mooie rit voor dit jaargetijde, die ons ook nog een klein stukje door Duitsland voert.

Gerrit heeft een pauzeplaats gevonden met een passende naam voor deze rit: ’t Pannekoekhuis in Westendorp. Het ligt ongeveer halverwege de route en staat als way point op de route aangegeven, niet op de track.

Let op: laat de naam van de pauzeplaats je niet misleiden; we eten na afloop op de club pannenkoeken. Die zijn zoals vanouds door Gerard Reijmer weer perfect gebakken. Als je pannenkoeken wilt mee eten dan moet je je nog wel voor 12 november aanmelden op de website van ASOM voor deze rit, via het ‘kopen’ van een gratis ticket. Als je dit juist gedaan hebt dan ontvang je een bevestigingsmail. Let hier op! Dan weten wij ook hoeveel pannenkoeken er gebakken moeten worden. Zet bij deelname a.u.b. ook even je naam in het rittenboek op de club.

 

Vertrek: vanaf het clubhuis rond 11:00 uur, route is hier te downloaden

Pauzeplaats; ’t Pannekoekhuis te Westendorp, geopend vanaf 12:00 uur. https://pan-west.nl/

De toercommissie.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen