Wintertijdrit 150km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
30 okt. 2022 10:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Wintertijdrit  150km

Het is nu herfst, maar in de nacht van 29 op 30 oktober verzetten we onze klokken weer, als teken van het begin van de winter. Omdat we de klok dan weer een uur achteruitzetten, kunnen we een uur langer slapen. Een extra reden om goed uitgerust deel te nemen aan de eerste rit van de komende winter: de Wintertijd-rit.

Martin Derks heeft voor ons een mooie, niet zo lange tocht uitgezet van ongeveer 150 km. Start om 10:00 uur vanaf het clubhuis. Hij heeft dit keer de Achterhoek vergeten. De tocht voert ons via het pontje Pannerden-Doornenburg en de Waalbrug in Nijmegen naar Noord-Limburg. Na wat omzwervingen door een mooi gebied daar, gaan we bij Siebengewald de grens over richting Kleef in Duitsland. Langs de Wisseler-meren en de Rijnbrug bij Rees keren we terug via Elten naar ons clubhonk. In Duitsland heb je geen last van ‘springbulten’, dus dat wordt weer echt motorrijden.

Download de route en/of track vanaf de website (binnenkort op site) en meld je daar van tevoren aan via het ‘kopen’ van een ticket (nieuwe procedure), zodat iedereen ongeveer weet hoeveel leden gaan meerijden. Let er op dat je de aanmelding geheel afmaakt en dat je direct na aanmelden een bevestiging krijgt in je mailbox, anders is er iets misgegaan bij je aanmelding!

De toercommissie hoopt op een mooie rit met mooi weer, als voorbode van nog meer mooie, winterse ritten.

Deze route is hier te downloaden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen