Zwoele zomeravondtocht 116km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
22 jul. 2022 18:30 - 22:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Zwoele zomeravondtocht  116km

116 km lang is onze Zwoele Zomeravondtocht, die dit keer verreden wordt op 22-07-2022. De route is uitgezet door Frank Polman en loopt van Zevenaar naar Nijmegen – Emmerich – Zevenaar. Geen onbekend rondje, maar precies goed voor een korte rit op vrijdagavond met de mooiste, meestal bekende, maar ook wat verrassende wegen. De route loopt door de Liemers langs de Rijn, pontje over en door een stukje Betuwe naar Nijmegen. Dan door de Ooijpolder en een stukje Duitsland naar Emmerich en Elten. Tenslotte langs de Rijn, via de Europakade in Tolkamer, door de Liemers weer terug naar Zevenaar. En daarna gezellig de clubavond bezoeken in ons clubhuis aan de Edisonstraat.

 Dit was volgens ons Jaarprogramma 2022 eigenlijk de avond van de BBQ rit. Door omstandigheden hebben we de Zwoele Zomeravondrit qua datum gewisseld met de BBQ rit, die nu dus op 19-08-2022 wordt gereden.

Schrijf je a.u.b. op de website in voor deelname, zodat de Toercommissie een idee heeft hoeveel er meedoen. Inschrijven is voor deze rit echter niet verplicht.

Start: vanaf 18:30 bij het MC ASOM Clubhuis.

De route is beschikbaar via de downloadpagina, maar kan ook rechtstreeks hier verkregen worden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen