Gelderse avondvierdaagse 4X 100km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Extern georganiseerd
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
31 mei 2022 18:30 - 3 jun. 2022 22:00
Locatie
Zie tekst, iedere avond een andere startplaats

Door samenwerking van de motorclubs VAMC, De Blijde Rijders, De Needse Motorclub en MC ASOM is er dit jaar weer een Motor Avond 4 Daagse van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni. De routes zijn iedere avond rond 100 km lang en vertrek is steeds tussen 18.30 uur en 19.30 vanaf de diverse clubhuizen/restaurants. Na afloop van de toertocht kan er nog een drankje genuttigd worden op de finish plaats.

Op dinsdag 31 mei wordt er gereden van Kranenburg  bij Vorden (Eikenlaan 2A Kranenburg) naar Steenderen.

Op woensdag 1 juni gaat de rit van Steenderen (J.F. Oltmansstraat 5) naar Zevenaar.

Op donderdag 2 juni vertrekt de rit van ons clubhuis (Edisonstraat 3 in Zevenaar) naar Neede. Wie vanaf Neede als toetje een leuke rit terug naar Zevenaar wil maken moet mij ff mailen (voorzitter@mc-asom.com) voor deze naar huis route.

De laatste avond 3 juni is de start in Neede (Cafe de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21) en voert terug naar Vorden.

Inschrijfgeld voor iedereen (dus ook de leden) is 4 euro per avond en voor alle 4 de avonden geldt een gereduceerd tarief van 12 euro.

Het verzoek is om je voor zaterdag 28 mei aan te melden via: https://www.vamc.nl/toer/inschrijving-29e-gelderse-avondvierdaagse . Geef daarop goed aan welke avonden je mee wilt rijden. Je krijgt dan het weekend vooraf de routes gemaild waarvoor je je hebt ingeschreven.

Als je echt pas op het allerlaatste moment kunt inschrijven dan kan dat ook nog op de betreffende clubhuizen, maar het dringende verzoek is om vooraf in te schrijven via de hierboven genoemde site om opstoppingen bij het downloaden van de routes te voorkomen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen