Woensdag rit

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Woensdagritten
Organisator
Woensdag-ritten
Datum en tijd
31 okt. 2018 00:00 - 00:00
Locatie
MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar

Woensdag rit

Hoi Woensdag Rit rijders

 

Volgende week woensdag 31 oktober is de laatste Woensdag Rit van dit jaar. Deze keer geen excursie onderweg, maar alleen een leuke route van ca 270 km langs o.a. de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen. In verband met het vroeg donker worden en omdat de route vooral over kleinere wegen voert heb ik deze keer voor een wat kortere afstand gekozen dan gebruikelijk voor de Woensdag Ritten. We vertrekken deze keer om 9.15 uur i.v.m. openingstijden restaurants onderweg.

Route: vanaf Carpoolplaats Elst een klein stukje A15 tot afslag Andelst. Vervolgens over de Waalbandijk naar Tiel. Via Buren en Zoelmond rijden we naar de Lekdijk en volgen deze dijk naar het veer bij Culemborg. Daarna sturen we over de dijk (aan de andere zijde van de Lek) tot bij Jaarsveld en rijden dan ri. Montfoort. Over kleine weggetjes gaan we dwars door het Groene Hart naar Oudewater. Daar drinken we in het centrum van het mooie oude stadje koffie bij “Restaurant De 3 Keuken en Bar” op de Visbrug. Daarna tuffen we naar Woerden en Vinkeveen en vervolgens weer over dijkjes via Oude Amstel naar Abcoude. Na Driemond en Nigtevecht kunnen we i.v.m. een afgesloten brug helaas niet langs de Vecht, maar rijden we via Nederhorst Den Berg naar Kortenhoef. Na deze plaats (voor Loosdrecht) is de lunchstop bij Eetcafe de Eend. Via Hilversum, Lage Vuursche, Soest, Doorn, Amerongen en Wageningen bereiken we, weer meestal over kleinere wegen, Renkum waar het eindpunt van de route is. Vanaf hier kan een ieder zijn weg naar huis nemen of nog even ergens wat drinken.

De route en track zijn inmiddels van de site te downloaden en degenen die geen toegang tot de site hebben kunnen mij mailen dan stuur ik het naar je op. Let op: in de route is bij Tiel een lus. Er zijn daar wegwerkzaamheden en Garmin kan niet overweg met deze wegsituatie. Volg hier de route noordelijk van de A15.

Vertrek vanaf Carpoolplaats Elst aan de oostzijde van de A325, aan de andere zijde van de snelweg dan de Intratuin op woensdag 31 oktober om 9.15 uur.

Indien de weersverwachting op dinsdag er niet goed uitziet dan wordt de rit uitgesteld naar volgend jaar en ontvang je uiterlijk dinsdagavond een mail. Het is daarom belangrijk dat je je van te voren aanmeldt, zodat je niet voor niets komt!!!

Let dus ook goed op je mailbox. Geen bericht: de rit gaat door ! Heb je interesse om mee te rijden stuur dan even een mailtje naar mij (johnvisser50@outlook.com).

 

Groet,

John Visser.

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen