Nieuws

Voor bezitters van oude motoren - Klassieker Rit 2017

Voor bezitters van oude motoren - Klassieker Rit 2017

MC ASOM verzorgt op zaterdag 5 augustus voor de vijfde keer de Klassieker Rit. Na het succes van de afgelopen jaren worden de bezitters van oude motoren weer uitgenodigd aan deze rit deel te nemen. De motoren moeten minimaal 25 jaar oud zijn. Normaal staan de motoren keurig opgepoetst en goed onderhouden in de garage of schuur, maar het ultieme genot beleef je natuurlijk pas als je op je klassieker of oldtimer een rit kunt maken en je de enthousiaste blikken van de kenners onder hen waarneemt. Aanmelden voor de rit kan via de evenmenten-pagina van de Klassieker Rit. 

De lengte van de rit is 75 km. Het clubhuis is om 13.15 uur open voor een kop koffie en gelijk een mooie gelegenheid om met anderen over je gezamenlijke hobby te praten en natuurlijk de gestalde motoren te bewonderen. De start is om 14.00 uur.

Iedereen is op zaterdag 5 augustus welkom bij het clubhuis van MC ASOM Edisonstraat 3 in Zevenaar om deze mooie klassiekers te komen bekijken of om zelf met een klassieker mee te rijden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen