Nieuws

Geef je Garmin een Grote Beurt

Geef je Garmin een Grote Beurt

Het nieuwe motorseizoen staat voor de deur en de nieuwe ritten en evenementen dienen zich alweer aan. Natuurlijk hebben wij onze Kauwe Klauwenrit op 21 januari en trapt op 19 januari de Noordelijke Motorbeurs het seizoen vast af. Het is een mooi moment onze eigen spullen ook up-to-date te maken. Velen hebben de motor gepoetst en wel aan de druppellader en geschorst. Anderen rijden gewoon door geholpen door de klimaatverandering.
Dit is het moment de Garmin te ontdoen van alle in het afgelopen jaar verzamelde gegevens, die ergens diep in het geheugen opgeslagen zijn. Die opgeslagen data in je Garmin kunnen je in het nieuwe jaar parten spelen doordat je geheugen vol raakt en niets is zo erg als een dementerende Garmin. Om die reden heeft mr GPS een instructiefilmpje gemaakt over hoe je jouw toestel een zgn factory-reset geeft. Dat instructiefilmpje kun je hier volgen. Na de grote schoonmaak is je toestel van binnen weer als nieuw!

Succes.En mocht je er niet uitkomen? Op de club zijn leden genoeg die het met je kunnen doen en anders is ondergetekende beschikbaar.

Wim G.M. van Weert
Secretaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen