Nieuws

Crazy Panrit 2019 (Bekend als Frisse Lenterit 2019 bij de Pan club)

Crazy Panrit 2019 (Bekend als Frisse Lenterit 2019 bij de Pan club)

HET GEET NIT DEUR!

Na intensief overleg met de regen-, hagel-, wind- en ijsmeesters uit Zevenaar en Haaksbergen is besloten de Crazypanrit van a.s. zondag te verplaatsen naar volgende week zondag 24 maart. Wij verwachten dan alle leden met mooi weer op hun motorfiets bij het clubhuis van de ASOM in Zevenaar tussen half tien en half elf.

Zondag 24 (dus geen 17) maart 2019 staat er weer een fantastische rit op het programma. Dan opent MC-ASOM de deuren voor de Frisse Lenterit van de PAN club. In overleg met de organisatie van deze club is het ook voor MC-ASOM leden mogelijk deel te nemen aan deze fantastisch route onder de naam Crazy Panrit 2019, ook als je dus geen PAN rijder bent kan en mag je dus deelnemen! Inschrijving vindt plaats tussen 9:30 – 10:30 uur. De lengte bedraagt circa 184 km.

We rijden via de Achterhoek naar Haaksbergen in het mooie Twente. We gaan weer genieten van kastelen, molens en essen. Koffie- lunchstop is op de markt in Haaksbergen. Daar zijn meerdere restaurants waar een kopje koffie gedronken of geluncht kan worden. 

Route is te downloaden via onze downloadpagina.

Veel plezier en rij voorzichtig.

Groet,

Ben te Lintelo

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen