Nieuws

Afgelastingen en alternatieven

Afgelastingen en alternatieven

Op het secretariaat worden verschillende digitale nieuwtjes gedeeld. Daarvan vallen de afgelastingen de laatste weken extra op. Op de valreep van de versoepelingen, lukt het verschillende organisatoren niet hun evenement verantwoord te organiseren.
Nu zijn ASOM-nezen nogal honkvast, toch lijkt het me zinvol de afgelastingen aan jullie voor te leggen. Dan weet je in ieder geval dat normaliter er veel wordt georganiseerd in den lande, maar nu even niet:

PR-Rit MC De Blijde Rijders
Helaas zien we nog geen goede mogelijkheid onze jaarlijkse PR-Rit in 2021 te organiseren. Vanwege de geldende corona-maatregelen moeten we dus opnieuw deze tocht annuleren. (Mochten jullie deze rit nog op de KNMV Toeren pagina zien staan, daar zal deze nog worden geschrapt). Jammer maar hopelijk kunnen we elkaar later dit jaar alsnog ontmoeten.

Met vriendelijke groeten, Gerard Jansen, secretaris MC De Blijde Rijders Steenderen

Avond 4-daagse Braamt
Ieder jaar weer organiseert MC Montferland haar Motor Avond Vierdaagse. Dit jaar zou het voor de 37e keer zijn. Door alle beperkingen die ons momenteel door de overheid worden opgelegd om de uitbreiding van het Corona virus af te remmen of tegen te gaan hebben wij moeten besluiten dat we ook dit jaar evenals in 2020 ons evenement niet kunnen organiseren. We realiseren ons dat wij veel trouwe deelnemers hiermee teleur stellen, maar we gaan ervan uit dat iedereen hier begrip voor heeft. Bart Vlasblom,Secretaris MC Montferland

Gelderse avond 4-daagse
In uitgeklede vorm zal volgende week wel de Gelderse Avond 4-daagse worden georganiseerd. Dat wordt nog wat want ook op 2 juni is de uitgestelde woensdagrit van John gepland. Misschien alles maar aan elkaar plakken?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen