Nieuws

Aanmelding Barbecue-rit open

Aanmelding Barbecue-rit open

Op vrijdag 28 juli wordt de Barbecue Rit (alias Snelle Zomeravond Rit) georganiseerd door MC-ASOM.

Voor al die asomnezen, die willen genieten van de jaarlijkse ASOM BBQ, moet deze rit wel EERST gereden worden of met andere woorden: rijden betekent dat men van de BBQ KAN en MAG genieten! De rit zal ons van dijken laten genieten waar we in het weekend niet meer mogen rijden. Na het oversteken van de Waal gaan we gelijk de Ooijpolder verkennen om dan via Emmerich richting clubhuis te toeren. Natuurlijk mag je deze rit ook rijden zonder deelname bbq.

Dit evenement is inmiddels aan de site toegevoegd en het is nu al mogelijk je hiervoor via het evenement op de evenementen-pagina aan te melden (klik hier voor de pagina).
Indien je niet weet hoe dit moet, kun je je ook via de mail aanmelden (normaal is dit via het emailadres van de barcommissie, maar i.v.m. de vakantie van Anneke kan dit via toercommissie@mc-asom.com). Aanmelding voor de Barbecue rit is verplicht in verband met de inkoop van het eten en het vlees. Wie zich niet van te voren aanmeldt, kan helaas niet mee eten. Aanmelden en annulering van eerdere opgave kan tot en met 24 juli. 

Starttijd van de rit is 19.00 uur. Er wordt gestart vanaf het clubgebouw aan de Edisonstraat.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen