Nieuws

Aankondiging Mega Monster weekend 7-10 juni 2019 (Pinksteren)

Aankondiging Mega Monster weekend 7-10 juni 2019 (Pinksteren)

Hallo beste ASOM vrienden,

We starten het jaar gelijk explosief met de aankondiging van de Mega Monstertocht, omdat het van belang is ruim van te voren te weten hoeveel kamers er gereserveerd moeten gaan worden.

In 2019 gaat de Mega Monstertocht naar het Zwarte Woud in Duitsland. We maken er van 7-10 juni, het Pinksterweekend, een 3 overnachtingen tocht van gezien de afstand tot het hotel (via autobaan 510 km). Eén dag vrij nemen, 4 dagen vakantie! et is van belang dat we vroeg onze reserveringen kennen, vandaar.

Ons hotel ligt in het noordelijke deel van het Zwarte Woud, iets zuidelijk van Karlsruhe, in een heel klein plaatsje Schönmünzach, omringd door bergen van ongeveer 1.000 m. hoog. Daar verblijven we 3 nachten incl. ontbijt en avondeten.

Het hotel heet Hotel en Gästehaus Klumpp. We hebben daar 7 éénpersoons- en 7 tweepersoonskamers gereserveerd, verdeeld over Hotel en Gästehaus (afstand 25 meter.). De kamers in het Hotel hebben een eigen badkamer. In het Gästehaus bevindt de badkamer zich op de gang.

De bedoeling is dat we zowel de heen als terugweg grotendeels over de Autobahn afleggen, met alleen aan het eind van de heenweg en het begin van de terugweg een stukje toeristische route. We hebben dan twee dagen om twee mooie routes in het Zwarte Woud te rijden en leuke plekken te bezoeken.

Reken voor de heen en terugreis op 2 maal 600 km rijden. De twee routes in het Zwarte Woud zullen ieder ongeveer 300 km worden, met de mogelijkheid om een iets langere of kortere route te nemen. Totaal dus ongeveer 1.800 km, weer een echte Mega Monster tocht.

Mensen die op heen- of terugweg minder kilometers over de snelweg willen rijden kunnen dat zelf bepalen.

 

Als jullie zeker willen zijn van jullie reservering, geef je dan a.u.b. zo snel mogelijk op, waarbij je ook opgeeft met wie je een kamer wilt delen. Reserveren kan bij door bij het evenement (klik hier) aan te geven dat je mee gaat en tevens bij je aanmelding aan te geven welke kamer (1 of 2-persoons) je wilt. 

Het lijkt nog ver weg, 7-10 juni, maar als we te lang wachten is er voor het Pinksterweekend geen flexibiliteit meer voor (type) kamers.

 

Keuze: (4) 2-pers. kamer Gästehaus:    3 nachten totaal  € 214,80

            (3) 2-pers. kamer Hotel:             3 nachten totaal  € 244,80

            (3) 1 pers. kamer Gästehaus:    3 nachten totaal  € 202,80

            (4) 1-pers. kamer Hotel:             3 nachten totaal  € 229,80 

      

De prijzen zijn per persoon voor 3 nachten en incl. Kurtaxe op basis van half pension.

De toercommissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen