Nieuws

Mega Monster weekend (Pinksteren) gaat door!

Mega Monster weekend (Pinksteren) gaat door!

Hallo beste ASOM vrienden,

Hieronder treffen jullie een nieuwsupdate over de Mega Monstertocht 2019.

De reacties op de heen- en thuisreis heeft de toercommissie doen besluiten de routes van zowel de heen- als thuisreis aan te passen.
Deze gaan nu globaal als volgt:
De eerste 270 km tot Koblenz, Autobahn, dan zijn we het Ruhrgebied uit. Dan door het Rijndal tot Bingen. Na een stukje Autobahn gaat de rit verder via het Pfalzerwald en verder binnendoor naar het hotel. Ook de thuisreis bevat voor een belangrijk deel een toeristisch parcours. Pas na het Odenwald pakken we de Autobahn naar huis terug. Volg voor gedetailleerde informatie de link onderaan dit nieuwsbericht.

In 2019 gaat de Mega Monstertocht naar het Zwarte Woud in Duitsland. We maken er van 7-10 juni, het Pinksterweekend, een 3 overnachtingen tocht van gezien de afstand tot het hotel (via autobaan 510 km). Eén dag vrij nemen, 4 dagen vakantie! Ons hotel ligt in het noordelijke deel van het Zwarte Woud, iets zuidelijk van Karlsruhe, in een heel klein plaatsje Schönmünzach, omringd door bergen van ongeveer 1.000 m. hoog. Daar verblijven we 3 nachten incl. ontbijt en avondeten.

Het hotel heet Hotel en Gästehaus Klumpp. We hebben daar 7 éénpersoons- en 7 tweepersoonskamers gereserveerd, verdeeld over Hotel en Gästehaus (afstand 25 meter.). De kamers in het Hotel hebben een eigen badkamer. In het Gästehaus bevindt de badkamer zich op de gang.

De twee routes in het Zwarte Woud zullen ieder ongeveer 300 km worden, met de mogelijkheid om een iets langere of kortere route te nemen. Totaal dus ongeveer 1.800 km, weer een echte Mega Monster tocht.

Mensen die op heen- of terugweg minder kilometers over de snelweg willen rijden kunnen dat zelf bepalen. Op basis van verschillende reacties van (potentiële deelnemers) is een update geplaatst die hier te lezen is.

Als jullie zeker willen zijn van jullie reservering, geef je dan zo snel mogelijk op, waarbij je ook opgeeft met wie je een kamer wilt delen. Reserveren kan bij door bij het evenement (klik hier) aan te geven dat je mee gaat en tevens bij je aanmelding aan te geven welke kamer (1 of 2-persoons) je wilt.

LET OP: Je kunt tot 1 mei je aanmelden, daarna sluit de inschrijving en wordt de reservering bij het hotel bevestigd.
Nakomers zijn altijd welkom, maar die moeten de overnachting zelf regelen.

Het lijkt nog ver weg, 7-10 juni, maar als we te lang wachten is er voor het Pinksterweekend geen flexibiliteit meer voor (type) kamers.

Keuze: (4) 2-pers. kamer Gästehaus:    3 nachten totaal  € 214,80

            (3) 2-pers. kamer Hotel:             3 nachten totaal  € 244,80

            (3) 1 pers. kamer Gästehaus:    3 nachten totaal  € 202,80

            (4) 1-pers. kamer Hotel:             3 nachten totaal  € 229,80 

De prijzen zijn per persoon voor 3 nachten en incl. Kurtaxe op basis van half pension.

De toercommissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen