Zondag van de Maand (maart 2020)

Over dit evenement

Categorie
Zondagmiddagactiviteit
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
1 mrt. 2020 14:00 - 17:30
Locatie
MC-ASOM, Edisonstraat 3, Zevenaar

Zondag van de Maand (maart 2020)

In verband met carnaval deze keer op zondag 1 maart en niet op 23 februari!

Aanvang  14.00 uur

Clubhuis open vanaf 13.30 uur

Op deze zondagmiddag deze keer geen plaatjes en verhalen van prachtige motorreizen, maar we vertonen twee DVD’s over bekende motormerken

Allereerst een DVD die ons een kijkje geeft in de BMW-motorenfabriek in Berlijn Spandau. In drie kwartier tijd wordt ons getoond hoe de S1000RR tot stand komt. Een indrukwekkende film die toont hoe vandaag de dag op hightech wijze in korte tijd een moderne motorfiets wordt geproduceerd.

Daarna hebben we de DVD “Ducati, the Story”. Een film die in ca 90 minuten de geschiedenis van dit beroemde merk laat zien, ofwel hoe in Bologna een kleine condensatorenfabriek zich ontwikkelde tot een productiebedrijf van o.a. prachtige desmo motorfietsen. Een verzameling van nog niet eerder vertoonde interviews, verhalen en clips. Getoond worden ook prachtige opnames van de vele modellen en de sportieve successen die hebben geleid tot één van de bekendste motormerken.

Een gezellige middag voor leden en niet-leden met natuurlijk weer lekkere hapjes! Een ideale gelegenheid om je plannen voor het komende motorseizoen te delen met je motormaten.

Voor de organisatie is het i.v.m. de hapjes handig hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Daarom het vriendelijke verzoek om je vooraf aan te melden via de site of een mailtje sturen naar Johnvisser50@outlook.com.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen