Woensdagrit 216km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Woensdagritten
Organisator
Woensdag-ritten
Datum en tijd
26 okt. 2022 09:00 - 17:00
Locatie
Carpoolplaats, Elst

Woensdagrit  216km

De laatste Woensdagrit van dit jaar is op:Woensdag 26 oktober 2022
Deze keer gaat de Woensdagrit via Nijmegen, stukjes Limburg en Duitsland naar Arcen en vanaf daar volgen we in grote lijnen de Maas noordwaarts. De route is ca 216 km kort en vertrekt vanaf Carpoolplaats Elst (deze ligt oostelijk van de afslag Elst van de A325) en eindigt in Oosterhout bij Elst. In verband met de laatste Woensdagrit van dit jaar is er gekozen voor wat minder km om daarmee nog wat tijd over te hebben om gezellig na te borrelen.
We vertrekken om 9.00 uur vanaf de Carpoolplaats Elst. Wie eerder thuis wil zijn kan onderweg op elk moment op zijn navigatie “naar huis” intikken, maar mist daarmee dan wel een mooi stukje route en de “naklets borrel” bij restaurant Brasserie 1910 aan de Griftdijk in Oosterhout (bij Elst).
We rijden in kleine groepjes en het is gezellig als de groepjes elkaar op de pauzeplaatsen treffen. Ik heb daarom de onderstaande stops ingepland (deze zijn wel zichtbaar in de route (R) versie, maar niet in de track (TR) versie). Als je gezamenlijk wilt genieten en wilt bijkletsen onderweg: houd deze punten dan in gedachte:
Na ca 103 km: Bakkerij Het Bakhuys in Arcen, of andere horeca aan het plein in Arcen.
Na ca 163 km: ’t Boothuys aan de Lavendel in Cuijk, de route heen en terug door Cuijk volgen tot deze prachtige locatie.
Aan het eind van de route: Brasserie 1910 in Oosterhout.

Deelname aan deze rit is, zoals bij alle activiteiten van ASOM, alleen toegestaan voor deelnemers die geen corona verschijnselen hebben!

Deze route is onlangs nagereden en het verzoek is om, als je meerijdt, de geleverde route/track te gebruiken en niet zelf veranderingen aan te brengen in de route beschrijving: het voorkomt irritatie en verwarring (en daarmee mogelijk gevaarlijke situaties) bij de andere deelnemers en de uitzetters van de rit!

Route:  Vanaf de Carpoolplaats Elst rijden we via Nijmegen door de Ooijpolder naar Breedeweg en vervolgens naar Ven-Zelderheide, Zollamt en Hees naar Arcen voor de koffie met ???  Na deze stop nemen we de pont over de Maas en rijden noordwaarts via Broekhuizenvorst, Blitterswijck, Bergen, Afferden en Middelaar naar het Maasveer Middelaar/Cuijk. Nadat we zijn overgezet slingeren we door Cuijk naar ‘t Boothuis in de nieuwe wijk Heeswijkse Kampen. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Kraaijenbergse Plassen. Met een gevulde buik tuffen we via Escharen en Velp naar Ravenstein waar we de A50 oprijden. Bij Elst nemen we de afslag en het is dan nog een heel klein stukje naar de laatste stop voor een gezellig samenzijn.
Is de weersverwachting op de 25e slecht voor de 26e dan gaat deze rit niet door op de 26e en schuiven we deze rit door naar 2023. Ik stuur je uiterlijk dinsdag 25 oktober eind middag een mail als het niet doorgaat.
Wil je meerijden op woensdag 26 oktober: meld je dan aan bij mij via een mailtje (Johnvisser50@outlook.com) dan mail ik je de route en track.
Ik verzoek je dringend om je op deze wijze (per mail naar Johnvisser50@outlook.com) aan te melden, omdat dat voor mij het prettigst werkt.
Ik weet dan ook wie ik moet laten weten wanneer de rit i.v.m. de  weersverwachting wordt gecanceld.

Voor degene die op eigen gelegenheid op een ander moment de route wil rijden komt die later op de site te staan.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen