Belfjorrit 70km

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Openbare Rit voor iedereen
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
3 sep. 2022 14:00 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Belfjorrit  70km

De Belfjorrit is een vast element op onze toerkalender. Het betekent voor de pupillen van Stichting Belfjor een jaarlijks hoogtepunt waar we graag onze medewerking aan verlenen. De redelijk vaste bezetting raakt echter steeds verder uitgedund. Daarom deze oproep je vooral aan te melden. Solo-motorrijders met vaste hand, die iemand achterop kunnen meenemen maar vooral ook zijspanrijders zijn van harte welkom. Voor de begeleiding van de optocht zijn verkeersregelaars welkom. De optocht moet in gesloten formatie rijden uit verzekeringsoogpunt. De beloning na afloop is er niet minder om: uitgelaten jeugd en een smakelijke barbecue met drank! Kortom geef je op!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen