Culinaire rit

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Besloten, alleen voor MC-ASOM leden
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
22 mei 2022 09:30 - 17:00
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Culinaire rit

Update

Het is alweer 2 jaar gelden dat wij met z’n allen de laatste culinaire rit hebben beleefd.
De reden waarom is ons allen bekend. Wij (Ben en Lucy) zijn positief blijven denken en hebben alles op alles gezet om dit jaar weer een leuke en gezellig locatie te zoeken en dat is ons gelukt.
Het is weer eens iets heel anders. We gaan er eerst een stukje voor rijden en 2x de grens oversteken om uiteindelijk in Groesbeek bij een Asperge kweker en wijngaard annex camping aan te komen.
Het clubhuis is om 08.45 uur open voor een kop koffie, zodat we om 09.30 uur kunnen vertrekken.
We worden rond de klok van 11.00 uur verwacht en worden op het terras getrakteerd op een eerste kop koffie/thee en een lekkere koek erbij. Volgende drankjes zijn traditiegetrouw voor eigen rekening.
Om 12.00 uur gaan we richting het aspergeveld voor tekst en uitleg over groei en steken van asperges. Vervolgens richting de landwinkel om het sorteren en wassen e.d. te bekijken. Hier zal ook e.e.a. verteld worden over de wijn en de wijngaard.
Rond de klok van 14.00 uur zijn we dan weer terug op de camping en gaan we van een heerlijke aspergesoep en aspergepizza genieten.
Deelnemers die niet van asperges houden kunnen op een goed alternatief rekenen!
Deze aangename en leerzame dag gaan we uiteindelijk afsluiten met een heerlijk toetje. Uiteraard heel Hollands: aardbeien met slagroom.
Rond de klok van 16.00 uur stappen we dan weer op onze motor en vervolgen we de route naar Zevenaar waar we rond de klok van 17.30 uur aan zullen komen.
Als je deze heerlijke dag niet wilt missen schrijf je dan gauw in op de site. We hebben besloten dat we de deelnemers een bijdrage van €22.50 p.p. vragen. De rest wordt door de club bijgedragen.
Let wel: je inschrijving is pas geldig op het moment nadat de betaling binnen is.Vermeld bij je inschrijving en betaling of je geen asperges wilt. Dan wordt daar rekening mee gehouden!
We verzoeken je dus om vooruit te betalen op IBAN nr. NL37ingb0008743322 t.n.v. MC ASOM inz. bar. De inschrijving sluit op 9 mei 2022. Dus zorg dat je dan betaald hebt.
Met hartelijke motorgroet
Ben en Lucy

Je kunt de route downloaden op : download routes 2022.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen