Jubileum 50 jaar(+1) MC-ASOM


Hoi (ex-) ASOM-lid,


In 2021 bestond motorclub MC ASOM 50 jaar en we gingen dat vieren met o.a. een feesttent met klassiekers en leuke attracties op onze nieuwe parkeerplaats en een grote reünie voor leden en oud leden. We kregen tot nog toe alleen maar enthousiaste reacties van mensen waar we contact mee opnemen en veelal zijn dat langdurige telefoongesprekken waarin herinneringen worden opgehaald. Sommigen sturen zelfs direct foto’s op van ASOM-evenementen uit de beginjaren.

We hebben inmiddels een lijst met ruim 800 namen van ex-leden en huidige leden en zijn nu bezig om de mailadressen hiervan te achterhalen. Voor een reünie geldt immers: hoe meer zielen hoe meer verhalen en hoe meer vreugd! We hebben er al veel energie ingestopt maar missen er nog een flink aantal. Heb jij nog info over voormalige leden laat ons dat dan alsjeblieft weten via het mailadres 50jaar@mc-asom.com.

Door alle onzekerheden rondom Corona is besloten om dit jubileumfeest uit te stellen en maken we er een reunie van op:

Zaterdag 10 september 2022.

Ben jij in de afgelopen 51 jaar lid geweest van onze vereniging of ben je nog steeds lid? Dan willen we je van harte uitnodigen deel te nemen aan de feestavond. Wat is er immers leuker om oude (sterke) motorverhalen op te halen met je (vroegere) motormaatjes, die je misschien al heel lang niet meer gesproken hebt? Natuurlijk is jouw partner ook welkom en maakt het niet uit of je nog motor rijdt of niet.

Het geheel vindt plaats in grote tenten rondom ons clubgebouw aan de Edisonstraat in Zevenaar. Er zullen foto’s en video’s van ASOM door de jaren heen te zien zijn en er is een life-optreden van een vooral bij oud-leden bekende band. Ben jij nog in het bezit van (liefst digitaal) beeldmateriaal neem dan ff contact op via het mailadres 50jaar@mc-asom.com.

We werken ook aan een Jubileumboek. Misschien heb jij nog een mooi verhaal met foto’s van zo’n gebeurtenis, dat we in het boek kunnen zetten? Neem alleen daarvoor contact op met Frans Visser via telefoonnummer: 0623 252 323.

Ben jij van plan om in 2022 ook te komen en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld dit dan ook via een mail naar: 50jaar@mc-asom.com. Voor de organisatie is dit handig, omdat we hiermee enig inzicht krijgen in het aantal te verwachten bezoekers.

Meer info over de club vind je op www.mc-asom.com

Groet,

Bestuur en organisatie van 50 jaar MC ASOM


ASOM-logo-old_big.jpg
Logo old big
Logo_Asom_Mobile.png
Logo-mobiel
mc-asom.jpg
Logo - oud
Reunie-501a.jpg
Reunie 50+1 jaar