Jubileum 50 jaar(+1) MC-ASOM


Hoi (ex-) ASOM-lid,

Zaterdag 10 september 2022 was het dan zover. De opbouwploeg is op woensdag 7 september al begonnen met de ombouw van het clubhuis tot feestterrein.

Na weken, neen maanden van droogte, was er eindelijk regen. En niet zo weinig ook! Een grote tent kon de waterdruk niet aan en stortte compleet in, zelfs renovatie mocht niet baten. Uit onverwachte hoek toverde Eef een stormvaste tent te voorschijn, die op het laatste moment nog is opgezet. Dit werd het Praathuis, vrij van muziek en voorzien van enkele hoofdrolsplers uit de Fabeltjeskrant.

Partycentrum 't Centrum leverde verscheidene tenten voor de voorzijde van het clubhuis, die samen met een tent van Emiel en twee nieuwe Grolsch parasols voor beschutte gezelligheid aan de voorzijde van het gebouw zorg droeg. De band JJet verzorgde daar met een bezetting van 10 man de muzikale omlijsting van de feestavond.

De aankleding van het feestterrein met spandoeken en vlaggen kwam voor rekening van enkele sponsors, terwijl een ballonnenboog in de clubkleuren de entree markeerde. De versierploeg stond onder aanvoering van Ingrid. Toch leuk te zien hoe grote kerels enthousiast aan het ballonnenboog bouwen waren en ook de verdere aankleding samen met Patricia voor hun rekening namen.

In het clubhuis draaide de hele avond een dia-show door Huub samengesteld en kon men ook even rustig zitten en een drankje drinken. Voor degenen die er geen genoeg van konden krijgen en de serie op zijn gemak terug wil zien, kun je die Diavoorstelling terugzien in de vorm van een download op je eigen computer, dat wel. In de praktijk blijft dit bestand een hoop van je verbinding te vergen en ook de toegang wekt niet altijd naar wens. Stuur in dat geval een mailtje naar de penningmeester, die je via WeTransfer het betand kan laten leveren.

Vanaf 19 uur kwam de toestroom van feestgangers op gang. Iedereen werd door John en Frans welkom geheten. Toen de teller op plm. 190 stond staakte de toestroom.

Catering bij een feest is essentieel. Onder de hoede van Anneke met haar team bestaande uit Anneke zelf, Gerrie, Jan, Lianne, Manon en Romee kreeg iedereen zijn hapje en drankje. De dames en heer hebben de hele avond hun benen onder hun gat vandaan gelopen met schalen en bladen. Daarnaast waren ook drankpunten ingericht waar je terecht kon.

Onze hoffotograaf René heeft van de feestgangers foto's gemaakt en die waren maandagavond al klaar. Die staan in een webalbom dat je kunt benaderen via de link Reunie 10sep22.
Jürgen heeft een video-film gemaakt, die je via YouTube kan bekijken.

Om middernacht was het eind van de pret. Iedereen die vertrok kreeg het Jubileumboek mee naar huis en konden de overgebleven munten gedoneerd worden in de KWF collectebus. Toen iedereen vertrokken was, opende de penningmeester de colectebus en onder toeziend oog telden we de opbrengst: €161 is er gedoneerd. Een anonieme feestganger beloofde dit bedrag te verdubbelen!

Voor wie geen jubileumboek mee heeft kunnen nemen en alsnog een exemplaar wil bemachtigen kan dat via het mailadres 50jaar@mc-asom.com bestellen, of beter nog, ophalen op een vrijdagavond. Het clubhuis is vanaf 21.00uur open. Dan kun je gelijk napraten.

Je kunt nog steeds de promotiefilm bekijken die door Jürgen is gemaakt en op ons Video-kanaal is te bekijken: MC-ASOM 50 jaar

Mij rest iedereen voor en achter de schermen die meegeholpen heeft dit feest tot een succes te maken voor hun inspanning. Er zitten zomaar meer uren in dan je denkt.met vriendelijke groet,

Wim G.M. van Weert
secretaris


ASOM-logo-old_big.jpg
Logo old big
mc-asom.jpg
Logo - oud
Reunie-501a.jpg
Reunie 50+1 jaar