Kampeerweekend

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Besloten, alleen voor MC-ASOM leden
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
14 jun. 2024 09:00 - 16 jun. 2024 23:55
Locatie
MC-ASOM, Edisontraat 3, Zevenaar

Bij de diverse clubgelegenheden zijn er de verhalen met een nostalgisch karakter, op vakantie op een tweetakt, een tentje achterop geknoopt met een vorige of huidige liefde.

Op avontuur variërend van kamperen, hetzij in de sneeuw, een wild treffen of  gewoon eindelijk weg onder de ouderlijke vleugels, om te proeven van de geneugten van de vrijheid met een eventuele partner.

Hoewel de jaren verstrijken en blijft de hang naar “toen”. Dat is, denk ik, ook belangrijkste drijfveer geweest voor het  herintreden van het Kampeer Weekend. Waarschijnlijk is iedereen het lekke luchtbed of de lekkende tent vergeten, maar dat was toen wel het echte leven.

Inmiddels zijn we ruim vele jaren ouder, fysiek althans, maar mentaal is de hunkering naar toen sterk aanwezig. Het hoeft nu echt niet in de sneeuw of in Verweggiestan te zijn, maar dat gevoel van het slapen onder een tentdoek en ’s avonds gezellig met elkaar leuteren over alles en niets.

Kortom de alibi om een weer dat gevoel te beleven is wederom mogelijk. We gaan niet ver weg . Vorig jaar zaten we op camping “Klein America” te Groesbeek, waar we gebruik maakten van de toch wel nodige voorzieningen, met een goede BBQ en een avondje pizza’s verstouwen. Daar gaan weer naar toe. Men is erg gastvrij en we hebben een eigen veldje voor onze tentjes. Heerlijk en zeker als het weer mee werkt. Net als toen ,maar wel een beetje meer luxe , we zijn uiteindelijk geen 20 meer.

Het Adres is: Klein-Amerika 3a  6562 KC Groesbeek ( tel 06-19721552)

We rijden met een leuke toeristische route naar de camping, waar we vanaf 15.00 welkom zijn. Zaterdag verzorgt Willie Hendriks een mooie rondrit. Maar een ieder is vrij om daar op zijn manier een invulling aan te geven. Op zondag kan iedereen op eigen tempo naar huis, al dan niet met een toeristische route.

Kortom, borrelt dat nostalgische gevoel op en wil even terug naar toen, schrijf je dan in op de site en dan kun je gelijk de routes downloaden.

Tijdstip van vertrek en kosten worden nog doorgegeven aan degenen die zich hebben opgegeven. Bij de prijs zijn de maaltijden in begrepen, maar de versnaperingen met al dan niet een alcoholisch bestanddeel zijn voor eigen rekening  en worden bij vertrek afgerekend.

Uiterlijk inschrijven op 18 mei in verband met reserveringen.

Zie voor een volledige fotoreportage van de afgelpen editie deze webpagina voor ingelogde leden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen