Motor avondvierdaagse van 4 t/m 7 juni

Over dit evenement

Categorie
Toerrit - Extern georganiseerd
Organisator
Toercommissie
Datum en tijd
4 jun. 2024 18:30 - 7 jun. 2024 23:55
Locatie
vier verschillende

Vier avonden toeren door de landelijke Achterhoek in het lange lenteavondlicht.

De VAMC heeft al enkele jaren het initiatief opgepakt om een motoravond 4-daagse te organiseren. Het unieke van deze opzet is dat er in onze Achterhoek 4 clubs zijn die alle 4 een route aanleveren, in de vorm van een soort estafette.
Op dinsdag 4 juni starten we bij de motorclub Vorden (VAMC) in de Kranenburg en eindigen die avond bij de stek van Motorclub Hamaland (Eetcafé Haak en Hoek Groenlo).
Woensdag 5 juni starten we bij motorclub Hamaland en eindigen bij het clubhuis van ASOM In Zevenaar.
Op donderdag 6 juni starten we bij ASOM en eindigen bij de stek van de motorclub De Blijde Rijders uit Steenderen ( café-restaurant Den Bremer in Toldijk).
De laatste avond vrijdag 7 juni vertrekken we vanuit Toldijk en sluiten de 4-daagse af bij het clubhuis van de VAMC in de Kranenburg.

De lengte van een avondrit is om en nabij de 100 kilometer per keer. We starten bij het vertrek punt uiterlijk om 18.30, zodat je niet midden in de nacht weer thuis bent.
Door deze opzet krijg je de gelegenheid om in vier avonden allerlei mooie routes door de Achterhoek te rijden en hoewel men denkt dat de meeste weggetjes wel bekend zijn, komen er altijd mooie verrassende nieuwe stukjes weg in voor.
Je kunt je per route inschrijven dus je bent niet verplicht om alle route te rijden, wat natuurlijk wel de mooiste ervaring is. Via de site van ASOM zullen we ervoor zorgen dat de inschrijf mogelijkheden duidelijk en op tijd zijn. (de kosten waren vorig jaar 15 euro voor 4 ritten en 5 euro voor 1 rit). Startplaatsen met adres krijg je bij de aanmelding na betaling.

Kortom wil je een unieke beleving in het beginnend zomerse avondlicht door de Achterhoek meemaken, meld je dan aan op de site en de benodigde info volgt.

 

De centrale regie voert VAMC De Graafschaprijders uit Vorden (Kranenburg)De website is klaar, waaronder ook het opgave deel. (wat je ook apart kunt opstarten, bv in het artikel op jullie eigen website) onze A4D webpagina:  https://www.vamc.nl/toer/avondvierdaagse-31

 

De opgave pagina (waar vanuit onze webpagina een link naartoe gaat, maar ook direct benaderd kan worden) : https://www.vamc.nl/toer/inschrijving-31-e-avondvierdaagse-voor-alle-4-de-m

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen